Bilete O MIE SI UNA DE NOPTI – LAMPA LUI ALADIN

O MIE SI UNA DE NOPTI – LAMPA LUI ALADIN
9
iun
O MIE SI UNA DE NOPTI – LAMPA LUI ALADIN
Teatrul Ion Creanga SALA MARE, PIATA AMZEI Nr. 13, Bucuresti
9 iunie 2024, Ora 11:00

Info eveniment: O MIE SI UNA DE NOPTI – LAMPA LUI ALADIN

 

O MIE ȘI UNA DE NOPȚI – LAMPA LUI ALADIN

 

Regia, scenariul și adaptarea: Gabriela Dumitru

Decorul și costumele: Adina Lupu

Coregrafia: Cosmin-Dorian Ilie

Coloana sonoră: Andrei Petre-Tatu

 

Cu: Tudor Morar (Aladin), Grațiela Teohari-Duban (Prințesa Jasmine), Marius Nănău (Vrăjitorul), Valeria StoianCiprian Niculae (Geniile lămpii), Liliana Donici (Covorul), Andra Mirescu (Șeherezada), Claudian Șiman (Șehreiar), Claudia Revnic (Zobeida), Ioana Ginghină (Cadâna), Voicu Hetel (Sultanul), Maria ȚăranNicoleta Rusu (Papagalii), Oliviu - Cristian Bughiu (Calaf). 

 

Recomandat copiilor peste 6 ani 
Durata: 65 min

 

Magie, muzică și umor. O aventură fabuloasă a cărei esență ne hrănește imaginația.

Cu toții avem nevoie de magie și trebuie să știm cum să o folosim încă de mici. Prima lecție pe care o vom deprinde împreună? Să folosim lampa fermecată astfel încât geniul lămpii să ne îndeplinească nu una, nu trei, ci toate dorințele!

 

Spectacolul și-a propus să păstreze ce e mai bun din aceste lumi plăsmuite, scoțând în evidență esența poveștii lui Aladin pe fundalul extraordinar al poveștilor spuse în cele o mie și una de nopți pe care Șeherezada le petrece în palatul soțului său, sultanul Șehreiar. Astfel, Aladin – eroul nostru – nu fură de prin piețe. El este un copil fericit care nu acceptă nefericirea celor din jur, iar drept recompensă i se dăruiește lampa care îi era predestinată. Nu are trei dorințe. Ele sunt infinite, dar el știe să folosească lampa cu înțelepciune. Geniul lămpii nu este sclavul ei, ci stăpânul ei și un magician al Universului.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles