Bilete Atelierul de Creat Povesti – Povestea pietrelor

Atelierul de Creat Povesti – Povestea pietrelor
25
mai
Atelierul de Creat Povesti – Povestea pietrelor
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
25 mai 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Atelierul de Creat Povesti – Povestea pietrelor

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Povestea pietrelor

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Vino să descoperi arta picturii pe pietre la atelierul nostru dedicat tinerilor artiști! Utilizând tehnici de desen și pictură, fiecare participant va avea oportunitatea de a transforma patru pietre decorative, în portrete ale personajelor dragi, din poveștile citite sau auzite. În timp ce mâinile lor dau viață pietrelor, copiii vor asculta și vor relata povești, cultivându-și abilitățile de narare și imaginația. Acest atelier, nu doar că dezvoltă creativitatea și abilitățile practice ale copiilor, dar îi și încurajează să exploreze legătura dintre arta vizuală și cea narativă. Învață să îți exprimi poveștile prin culoare și formă, într-un mediu plin de inspirație și joacă!

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înțelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles