Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Copaci de mai

Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Copaci de mai
29
mai
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Copaci de mai
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
29 mai 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Copaci de mai

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Copaci de mai

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Descoperă magia primăverii în atelierul nostru de creație, unde copiii își vor folosi imaginația pentru a confecționa copaci de mai, viu colorați. Începem prin a rula cartonul în forma unui tub robust, care va servi drept trunchi. Pe acesta, vom fixa o coală de carton rotundă, reprezentând coroana copacului, decorată cu crengi din ațe colorate și înfrumusețată cu flori din hârtie, tăiate și lipite manual. Cu ajutorul forfecuței, lipiciului și creioanelor colorate, fiecare copac va prinde viață, transformându-se într-o explozie de culoare și creativitate. Această activitate nu doar că stimulează abilitățile artistice, dar și încurajează exprimarea liberă și bucuria de a crea împreună.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles