Bilete Targ Expozitional Oltenia Turistica

Targ Expozitional Oltenia Turistica
20-22
sep
Targ Expozitional Oltenia Turistica
Restaurantul Romantic RSR, Strada Dunarii, Podari 207465, Dolj (Craiova), Craiova
20 - 22 septembrie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Targ Expozitional Oltenia Turistica

Descoperă frumusețea și bogăția regiunii Oltenia în cadrul unui eveniment de excepție - Oltenia Turistică! Între 20 și 22 septembrie 2024, te invităm să te alături unei experiențe memorabile la Restaurantul Romantic RSR, situat pe Strada Dunării, Podari 207465, Dolj (Craiova).

 

Pe tot parcursul celor trei zile, zona verde a Târgului Expozițional Oltenia Turistică va fi transformată într-o oază de distracție și descoperire. Aici, cei mici se vor bucura de un univers special gândit pentru ei, cu ateliere și activități captivante, în timp ce zona de food și de produse locale vor stârni simțurile și vor încânta papilele gustative ale vizitatorilor de toate vârstele. Accesul în această zonă expo este gratuit pentru cei mici până la 6 ani, iar pentru cei între 6 și 14 ani, este doar 5 lei. Pentru cei peste 14 ani, costul este de 15 lei, cu posibilitatea de achiziționare a biletului la fața locului.

 

Momentul culminant al evenimentului are loc în data de 22 septembrie 2024, când Restaurantul Romantic RSR găzduiește Conferința Oltenia Turistică. Aici, pasionații de turism și cei interesați de dezvoltarea regiunii Oltenia se vor întâlni pentru a dezbate și a explora diverse aspecte ale turismului oltenesc. Conferința va aduce în prim-plan speakeri și paneluri specializate pe segmente variate precum turismul cultural, muzical, gastronomic, rural, agroturistic, antreprenorial, sportiv, balnear, medical, educațional, de recreere și agrement, precum și un număr de peste 400 de participanți.

 

Participanții vor avea ocazia să exploreze proiecte în derulare, să propună soluții pentru implementare, fuzionare și dezvoltare regională, să descopere festivaluri locale, branduri de renume și ansambluri folclorice autentice, să facă networking de calitate, dar să se și distreze. Accesul la această conferință de excepție este disponibil doar pentru adulți, la un cost variabil în funcție de perioada de achiziționare a biletului, care include și acces la târg în una din cele trei zile:

 

Early Booking până la 31 iulie - 170 lei

General Booking între 1 august și 31 august - 200 lei

Din 1 septembrie până pe 19 septembrie - 230 lei

Biletele pot fi achiziționate și prin transfer bancar în contul PREMIUM SOCIETY SRL: RO34INGB0000999915479656 sau pe entertix.ro

 

Alătură-te nouă în călătoria de descoperire și promovare a frumuseților și tradițiilor Olteniei la Oltenia Turistică!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles