Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Vesta traditionala

Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Vesta traditionala
19
iun
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Vesta traditionala
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
19 iunie 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Vesta traditionala

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Vestă tradițională

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Pas cu pas, călătorim înapoi, în timp, într-un atelier plin de farmec și creativitate, unde copiii vor adăuga un strop din propria lor imaginație în fiecare cusătură și decor. În acest spațiu prietenos, ei vor avea oportunitatea să creeze veste tradiționale, adăugând motive specifice zonei noastre și punându-și amprenta personală prin ciucuri și benzi decorate. Materialele folosite, precum pânza, ațe colorate și panglici ornamentale, vor stârni imaginația și talentul micilor creatori; iar prin atenție la detalii, ei vor învăța să aprecieze frumusețea tradițiilor și să creeze lucrări autentice. Astfel, ei vor pleca acasă cu o veste tradițională unică, care își va spune povestea proprie.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles