Bilete Atelierul de Creat Povesti – Masti traditionale - Lolele

Atelierul de Creat Povesti – Masti traditionale - Lolele
22
iun
Atelierul de Creat Povesti – Masti traditionale - Lolele
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
22 iunie 2024, Ora 10:00

Info eveniment: Atelierul de Creat Povesti – Masti traditionale - Lolele

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Măști tradiționale - Lolele

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

În cadrul acestui atelier, copiii vor păși în lumea fascinantă a măștilor tradiționale din mărginimea Sibiului, cunoscute sub numele de "Lole". Învățând  despre această bogată tradiție culturală, micuții vor avea oportunitatea să creeze măști supradimensionate din carton, pe care le vor decora cu lână colorată și diverse accesorii, precum materiale textile și nasturi. În timp ce își pun în practică creativitatea, copiii vor explora tehnici precum decupajul și împletiturile de materiale textile, pentru a adăuga unicitate și frumusețe fiecărei măști. Un atelier plin de încântare și descoperire culturală, unde fiecare copil va pleca acasă cu o creație deosebită și o poveste fascinantă despre tradițiile noastre locale.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înțelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles