Bilete Descurca lume

Descurca lume
30
iun
Descurca lume
Teatrul Toma Caragiu, Ploiesti
30 iunie 2024, Ora 18:30

Info eveniment: Descurca lume

Descurca lume

de Eugene Nacht-Stroe dupa un text de N.Stroe

regia: Eugene Nacht-Stroe

scenografia: Ovidiu Pascal

muzica: Eugene Nacht-Stroe

coregrafia: Marcela Timiras

cu: George Liviu Frincu (Firfirica), Cosmin Sofron (Catache Glont), Ion Radu Burlan / Robert Oprea (Mircea), Dana Vulc (Elvira), Manuela Alionte Frincu (Nuti), Rodica Alexandru(Lucretia), Mihaela Dutu (Coana Chita), Adrian Ancuta (Boxerul), Petty Musa (Mitzuko), Robert Oprea / Dragos-Maxim Galban (Majordom)

Textul spectacolului este o adaptare realizata de Eugene Nacht-Stroe dupa piesa „Firfirica” scrisa de celebrul cuplu al anilor '30 Stroe si Vasilache.

 

„Povestea, bazata pe o comedie de situatie, se petrece prin anii '40 la Poiana Tapului, pe Valea Prahovei. În câteva cuvinte, pot sa va spun ca e o comedie în care un batrân colonel în retragere, care locuieste la vila lui în Poiana Tapului, e casatorit si are un baiat, se implica într-o aventura care la un moment dat este descoperita. Un personaj important e un baiat bun la toate, prieten al fiului colonelului, pe numele lui Firfirica, genul de om care te scapa din orice situatie. El are un suflet mare si încearca sa-i ajute pe toti, dar o încurca si el de multe ori, din cauza ca dorinta de a ajuta si bunatatea lui depasesc momentul de a gândi. Povestea e acompaniata de vreo 9 melodii, dar nu cele din perioada respectiva, eu fiind si compozitor, am compus toate melodiile spectacolului si am facut orchestratiile pentru ele, vor fi cântate de personajele piesei. Nu voi spune mai mult, sa lasam si publicul sa descopere si sa reactioneze la surprizele spectacolului.”
(Eugene Nacht Stroe – regizor)

 

Durata: 2h 20 min. (cu pauza)

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles