Bilete Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Croim impreuna instrumente muzicale

Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Croim impreuna instrumente muzicale
3
iul
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Croim impreuna instrumente muzicale
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
3 iulie 2024, Ora 18:00

Info eveniment: Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Croim impreuna instrumente muzicale

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Croim împreună instrumente muzicale

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preţ bilet: 14 lei

 

În cadrul acestui atelier interactiv și plin de imaginație, cei mici vor avea ocazia să-și croiască propriile mini-tobe, folosind materiale diverse, precum carton, hârtie colorată, pompoane, ațe și sfori. Prin lipire și decupare, ei își vor personaliza și cele două bețe de tobă, transformându-le în instrumente unice. Toba este unul dintre cele mai vechi instrumente de percuție, considerate a fi printre primele inventate de oameni. Prin participarea la acest atelier, cei mici vor descoperi mai multe despre istoria și importanța instrumentelor muzicale într-un mod distractiv și interactiv. Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi plină de creativitate și învățare, în care vom explora fascinantul univers al teatrului și al muzicii, stimulând astfel curiozitatea și imaginația celor mici.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles