Bilete Atelierul de Creat Povesti – Supereroi in misiune

Atelierul de Creat Povesti – Supereroi in misiune
6
iul
Atelierul de Creat Povesti – Supereroi in misiune
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
6 iulie 2024, Ora 12:00

Info eveniment: Atelierul de Creat Povesti – Supereroi in misiune

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Supereroi în misiune

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 min.

preţ bilet: 14 lei

 

O nouă misiune îi așteaptă pe cei mici, într-un atelier plin de creație și aventură. Aici, copiii vor confecționa măști din carton și pelerine din material textil, decorate cu simbolurile supereroilor preferați: Superman, Batman sau Wonder Woman. Vor învăța să picteze pe materiale textile, să decupeze pe contur și să transforme superputerile în opere de artă personalizate. Cu ajutorul pensulei și foarfecii, micii eroi își vor dezlănțui creativitatea și imaginația. La final, fiecare copil va pleca acasă cu un costum unic, pregătit să salveze lumea, cu stil. Un atelier plin de magie și inspirație pentru toți viitorii supereroi!

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești”, cu Diana Ribana, acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înțelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles