Vineri, 28 martie – o seară de neratat!
Vă invităm la “Cooking Together with a Chef”, o experiență culinară unde gastronomia devine arta socializării. Alături de chef Vincent Lointier și chef Radu Neamțu, doi dintre maeștrii din bucătăria Kupaj, vom explora tehnici rafinate, vom găti împreună și ne vom bucura de preparate excepționale, într-o atmosferă elegantă și relaxată.
Pentru ca seara să fie cu adevărat specială, DJ Hoa va completa experiența cu un set de muzică atent selectat, perfect pentru o atmosferă vibrantă și sofisticată.
Pentru un mic preview al serii, descoperiți mai jos meniul pregătit de cei doi chefi și câteva imagini de la ultimul eveniment.
Platouri aperitiv
Atelier
Ceviche & maracuja
Starter
Ceviche de “Seriole”, maracuja, sos leche de Tigre, avocado, grepfruit, tempura de legume
Main course
Mușchiuleț de vițel, sos morel&vin galben, mini legume si cartofi gratinati
Tartă Saint Tropez
Și pentru ca seara să fie completă, ne-am ocupat să avem o selecție de vinuri și cocktailuri surpriză pe măsură
———————————————————————————
Dată eveniment: vineri, 28 martie 2025
Oră începere eveniment: 19:00
Locație: CORSENSO - Cluj-Napoca, Strada Augustin Bunea nr. 1, upstairs
Preț: 650 ron/persoană
Locurile sunt limitate, așa că recomandăm rezervarea din timp.