ATELIERUL DE MESTERILIT
18
mai
ATELIERUL DE MESTERILIT
ATELIERE, SIBIU
18 mai 2019, Ora 10:00

Info eveniment

Sâmbătă, 18 mai, orele 10:00 şi 12:00
------------------------------
ATELIERUL DE meșteRILIT
atelier de creație: ANIMĂLUȚELE DE LA ZOO PLEACĂ ÎN VACANȚĂ
/

animale de hartie


Coordonator: Aurelia Călinescu

categoria de vârsta: 7-10 ani – orele 10:00 & 12:00


durata: 1h 30 min.

**
Cine nu așteaptă vacanța? Încă de pe acum ne gândim la cele mai interesante locuri, unde ne-am putea petrece vara și să nu credem că animăluțele de la zoo nu sunt și ele nerăbdătoare, ba chiar ne-au cam luat-o înainte și au deja bagajele făcute. Să pornim împreună în vacanță alături de animăluțe confecționate din hârtie și decorate dupa bunul plac în ton cu vara ce bate la ușa.

 
ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei.

Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.


**
Preț bilet: 14 lei

Locurile sunt limitate la 10 participanţi/atelier. 
La finalul proiectului copiii păstrează toate obiectele create în cadrul atelierelor.

Agenția de Bilete (str. Alexandru Odobescu nr. 4)

miercuri, joi, vineri 11:00 - 18:00

sâmbătă 10:00 – 18:00

duminică 10:00 – 14:00.


Vă aşteptăm cu drag!
www.teatrulgong.ro

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles