Ozana Barabancea si Orchestra Lumini Sonore
6
dec
Ozana Barabancea si Orchestra Lumini Sonore
Le Chateau, Bucuresti
6 decembrie 2019, Ora 19:30

Info eveniment


Spectacol extraordinar
Ozana Barabancea si Orchestra "Lumini Sonore"
 
  SARBATORILE DE IARNA LA CASTEL
Vineri, 6 decembrie 2019

 

Ozana Barabancea si Orchestra "Lumini Sonore" pun in scena, vineri 6 decembrie 2019, un Concert Unic si Magic de Sarbatori la Castelul din Inima Capitalei, eveniment care imbina, colinde reinterpretate, uverturi din opere, arii, cantonete, muzica romaneasca de film reorchestrata, simfonica, muzica internationala, jazz si poezie.

Acest eveniment unic are o durata de 90 minute si este dirijat de Ozana. Orchestra "Lumini Sonore" este compusa din 40 de tineri muzicieni, talentati si daruiti, care prin muzica lor transmit cele mai pure emotii.

In acest eveniment de clasa, Ozana colaboreaza cu solisti precum Oana Sarbu, Ina Elena Dinca, Andrei Lazar, Mihaela Alexa si Sorin Zlat. 

 

          Dupa spectacol, publicul va putea participa la o sesiune exclusivă de autografe si fotografie alaturi de artisti.

 

Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, ofera publicului participant experienta incantatoare a unor evenimente culturale desavarsite, alături de unii dintre cei mai apreciati creatori de artă ai tarii, in stralucirea si intimitatea Castelului din inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse in vanzare un numar limitat de 300 de bilete.

 

Pentru spectacolul din 06 decembrie 2019 sunt puse in vanzare 2 categorii de bilete:

Categoria I  – 150lei

Categoria II – 110 lei

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles