Festivalul Alandala
6-8
dec
Festivalul Alandala
ROMEXPO, PAVILIONUL B2, Bulevardul Marasti 65-67, BUCURESTI
6 - 8 decembrie 2019

Info eveniment


Primul festival-expozitie dedicat copiilor, Festivalul Alandala, isi va deschide portile intre 6-8 decembrie, in pavilionul B2 din Romexpo!

Desfasurat pe o suprafata de peste 15.000 de metri patrati, Alandala combina toate elementele necesare pentru a crea o lume de vis copiilor de orice varsta. Personaje Disney pentru cei mai mici, zone de gaming pentru cei mai mari, tiroliana de peste 100 de metri si perete de escalada pentru aventurosi, scena cu program permanent, cinematograf, sunt doar cateva dintre multele surpize pe care le puteti descoperi pe parcursul celor 3 zile.

Zonele de joaca si distractie sunt completate de o zona expozitionala, in care partenerii nostri prezinta produse din toate categoriile, produse destinate copiilor, cu oferte de nerefuzat mai ales in perioada sarbatorilor de iarna!

Si pentru ca parintii sa isi poata trage sufletul in timp ce copiii se distreaza in locurile de joaca, am creat si o zona de relaxare destinata in principal adultilor.

Impreuna cu partenerii nostri am pregatit un program artistic special pentru festival. De asemenea, cei mici vor fi cu siguranta fascinati de spectacolele de magie, reprezentatiile pe gheata carbonica, vor canta cu veselie la atelierele muzicale și vor dansa la concertele trupelor de copii.

Si cum toate cele de mai sus vor consuma cantitati serioase de energie, afara avem un Food Court incalzit, cu oferte pentru toate gusturile!

Nu in ultimul rand, in spatiul Alandala va asteapta mici cadouri si premii la tot pasul, oferite de noi si parteneri.  Iar cei mai norocosi pot castiga si premii importante, printre care si o excursie pentru o familie de 4 persoane la Disneyland Paris!

Biletele vor avea pret promotional pana in 1 Decembrie! Pe langa biletele individuale, va punem la dispozitie si pachetele de familie, pentru 3 sau 4 persoane.


(ATENTIE! Abonamentele NU sunt transmisibile. La intrarea in pavilion, abonamentul va fi preschimbat in bratara ce va trebui purtata pe toate perioada festivalului! Scoaterea sau ruperea bratarii duce la pierderea dreptului de acces.)

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles