Atelierul  de MESTERILIT - 'Micul meu teatru de umbre'
16
nov
Atelierul de MESTERILIT - 'Micul meu teatru de umbre'
ATELIERE, SIBIU
16 noiembrie 2019, Ora 10:00

Info eveniment

Atelierul  de MEȘTERILIT - ,,Micul meu teatru de umbre”

Coordonator: Aurelia Călinescu

16 noiembrie,

Categorie varsta: 4-6 ani, ora 10:00

Durată: 1h 30 minute

Teatrul Gong, Foaier

Număr participanți: maxim 10

Preț bilet: 14 lei

Biletele se achiziționează exclusiv de la Agenția de Bilete a Teatrului Gong.

 

Copiii sunt fascinați de imagini, lumini și culori și de modul în care pot crea cu propriile mâini povești care prind viață. Una dintre activitățile cele mai provocatoare și îndrăgite, care le permite copiilor să facă acest lucru este teatrul de umbre.

Cu ajutorul unei cutii de carton, a hârtiei de copt, a câtorva creioane colorate și cu multă veselie, vor construi un mic teatru de umbre. Copiii vor învăța să plieze un carton, să decupeze, să lipească și să coloreze toate figurinele folosite la punerea în scenă a unui adevărat teatru de umbre. Este o activitate interactivă care stimulează imaginația copiilor și îi învață să își exprime gândurile și sentimentele prin intermediul obiectelor și a luminii.

Îi încurajăm pe copii să pregătească un program distractiv cu colegii, prietenii și chiar acasă deoarece îi ajută să își dezvolte abilitățile artistice, prin intermediul teatrului.

 

Vă așteptăm cu brațele deschise să participați la teatrul nostru de umbre alături de colega noastră dragă, Aurelia Călinescu!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles