LUMEA MAGICA A TEATRULUI DE PAPUSI
15
nov
LUMEA MAGICA A TEATRULUI DE PAPUSI
ATELIER, SIBIU
15 noiembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

LUMEA MAGICA A TEATRULUI DE PAPUSI

Atelier RALUCA și DANIELA

Locație: Sala Studio din cadrul Teatrului Gong

Perioada: vineri 15 noiembrie – vineri 13 decembrie

Atelierul se desfășoare o dată pe săptamână în decurs de 4 săptămâni iar în cea de-a V-a va avea loc spectacolul.

Ora: 18:00 – 19:30

Categorie de vârstă: între 6 și 10 ani

Număr participanți: între 10 și 12

Preț bilet: 60 lei

Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong

 

 

Acest atelier este o incursiune în lumea magică a păpușilor și a teatrului de păpuși. Copiii vor fi inițiați în arta mânuirii păpușilor și vor ajunge să se transforme chiar ei în mici păpușari și să cunoască munca din spatele scenei. Păpușile cu care copiii vor exersa sunt de mai multe tipuri, precum: marionete, păpuși wayang, bibabo sau chiar muppets, păpuși care au fost folosite de-a lungul timpului în cadrul spectacolelor organizate de către Teatrul Gong.

În decursul celor 4 săptămâni de desfășurare a atelierului, pe lângă mânuirea păpușilor copiii vor mai lucra la numere de animație dansante și povești, urmând să prezinte un mic spectacol în cea de-a V-a săptămână.

 

Prin joacă, copiilor li se dezvoltă percepția, inteligența și tendința de a-și exprima instinctele. Copiii devin actori imitând realitatea, devin regizori urmărind acțiunile celorlalți. Toate acestea contribuie la stimularea fanteziei copiilor, care, alături de cunoștințele dobândite, îi va ajuta ca adulți, să-și împlinească visele, idealurile și proiectele, indiferent de domeniul de activitate.

 

Vă așteptăm cu mare drag să faceți parte din lumea noastră magică a teatrului de păpuși, alături de dragele noastre colege. Raluca Răduca și Daniela Dragomir.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles