SalutCULTURA! Concert de Craciun
17
dec
SalutCULTURA! Concert de Craciun
Cinema Pro, Blvd. I. C. Bratianu nr 6, Bucuresti
17 decembrie 2019, Ora 19:00

Info eveniment


Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra pregătește Concertul Extraordinar de Crăciun, în încheierea celei de-a doua ediții a Stagiunii muzicale #SalutCULTURA! Stagiunea SalutCULTURA reprezintă o serie de 12 concerte și evenimente culturale susținute la Sala Cinema PRO de Orchestra Simfonică București și invitații săi.

 

Marți, 17 decembrie 2019, Orchestra Simfonică București și dirijorul Andrei Tudor vă invită să sărbătorim împreună Nașterea Domnului în cadrul unui nou spectacol eveniment în care veți avea ocazia să ascultați un program muzical eclectic. Concertul de Crăciun va avea loc la Sala CinemaPRO din București între orele 19:00-21:00. 

 

În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București - Gramofon Wine vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

 

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6UCIMR,Ponsa, Texcargo, EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice
Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio ClasicMedia Advertising

 

 

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică București este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înființată de trei tineri muzicieni ambițioși, reunind în componența sa cei mai valoroși artiști instrumentiști din România. Din dorinta de a oferi iubitorilor de muzica posibilitatea de a intra in contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică București a dezvoltat concepte muzicale originale si novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale SalutCULTURA!.

 

Misiunea Orchestrei Simfonice Bucuresti este promovarea excelenței în muzică si atragerea tinerilor către sălile de concert.Pentru mai multe informatii despre Orchestra Simfonica Bucuresti, accesati https://osb.org.ro.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles