Atelier de dezvoltare personala pentru copii – povestea din poveste
17
dec
Atelier de dezvoltare personala pentru copii – povestea din poveste
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
17 decembrie 2019, Ora 18:00

Info eveniment

ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PENTRU COPII – „POVESTEA DIN POVESTE”

 

Atelier pentru copii cu vârsta între 6 și 10 ani

Durată: 1h30

 

Fiecare părinte dorește să-și pregătească copilul pentru viitor. Dar cum arată viitorul, ce fel de valori vor fi solicitate și ce meserii vor mai exista? Cu greu putem ști. Putem însă să îi ajutăm să devină oameni puternici, sociabili, comunicativi, creatori, toleranți, deschiși la tot ce este nou. Iar acest lucru este exact ceea ce ne propunem prin organizarea unui nou atelier dedicat celor mici: Atelierul de dezvoltare personală pentru copii – „Povestea din poveste”.

 

Dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, atelierul le oferă participanților oportunitatea de a experimenta și explora, de a interpreta și de a se juca în mod creativ, dar și de a-și înțelege și controla emoțiile și reacțiile cu ajutorul situațiilor și personajelor din povești, care devin instrumente de dezvoltare a abilităților sociale, emoționale și cognitive.

 

După patru ateliere desfășurate în luna noiembrie, atelierul revine în decembrie cu două întâlniri dedicate poveștilor de iarnă și îndrăgitelor povești de sărbători:

Marți, 10 decembrie, ora 18:00 – Atelierul #5 – Povești de iarnă

Marți, 17 decembrie, ora 18:00 – Atelierul #6 – Povești de Crăciun

 

Despre coordonator:

Absolventă a Institutului de Teatru din Târgu Mureș, Facultatea de Teatru, actrița Marcela Andrei a devenit parte din familia Teatrului Ion Creangă acum mai bine de 35 de ani, dând viață unor personaje memorabile în producțiile dedicate publicului tânăr. În stagiunea actuală poate fi urmărită în spectacolele Goe în Țara Minunilor, în regia lui Puiu Șerban (rol: Tanti Mița) sau Spaima zmeilor, pus în scenă de Gelu Colceag (rol: Sfântul Ilie). Dincolo de activitatea susținută pe scenă, Marcela Andrei este cunoscută micuților spectatori și în calitate de coordonator de cursuri și ateliere de teatru.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles