Supereroii revin
30
ian
Supereroii revin
Sala Rapsodia, str. Lipscani, nr. 53, Bucuresti
30 ianuarie 2020, Ora 10:00

Info eveniment

 

 

SUPEREROII REVIN!

 

 

Categoria de vârstă: 4+

Durata: 60 min

 

 

Regia: SILVIU OLTEAN

Scenariul: VERONICA STOIAN

Coregrafia și light design: PAUL CIMPOIERU

Ilustrația muzicală: SILVIU OLTEAN

Video design: ANDREI RĂDUȚ

 

 

Distribuția

 

Andra Mirescu – Pinocchio

Andreea Gaica – Crăiasa zăpezii, Prințesa florilor,  Mama, un pirat

Cezar Vlad Popescu – Stapânul internetului

Ciprian Niculae – Leul cel Fricos

Claudian Șiman – Omul de Tinichea, Făt-Frumos, un copil

Cristian Boeriu – Moș Crăciun, Căpcăun

Eliza Teofănescu – Albă ca Zăpada, Prințesa poveștilor, Vrăjitoarea, un pirat

Liliana Donici – Micul Prinț,  Zmeoaică, un copil

Marius Nănău – Tatăl zmeilor, Împăratul, Tatăl

Oana Banuță – Căpitanul pirat, Balerina

Valeria Stoian – Jack, Arlechino

 

 

 

 

 

 

În lumea reală e cam așa. Pentru mama și tata: job, teambuilding, training-uri și deadline-uri zi de zi, până seara târziu. Pentru copii: școală, afterschool, teme și jocuri video zi de zi, până seara târziu. Un scenariu repetitiv – și parcă prea plictisitor, zicem noi! Dar iată că în ritmul aglomerat al programului cotidian se strecoară un personaj ciudat. Cuceritor și carismatic, Stăpânul internetului îi convinge pe copii să abandoneze poveștile și să intre pentru totdeauna în lumea jocurilor virtuale, unde distracția nu cunoaște limite.

 

Dar cele două lumi sunt profund interconectate: de fiecare dată când un copil renunță să mai citească povești, un personaj dispare în Valea Uitării! Sub această amenințare teribilă, eroii din basme – Pinocchio, Omul de Tinichea, Leul cel Fricos și Albă ca Zăpada – pornesc într-o uriașă aventură, prin tărâmuri înghețate, păduri fermecate și lumi întunecate, pentru a salva poveștile. Drumul e lung și presărat cu tot soiul de peripeții, dar și cu noi prieteni, care mai de care mai neașteptați. Zmei, crăiese aprige, pirați și căpcăuni care în timpul liber fură prințese se alătură astfel eroilor în misiunea lor de a reașeza lumea poveștilor în matcă.

 

Însă, pe măsură ce lupta se întețește, un nou quest, chiar mai important – salvarea timpului magic petrecut în familie – îi va transforma pe protagoniștii noștri în adevărații SUPEREROI ai tuturor timpurilor! Vor reuși oare să îl învingă pe Stăpânul internetului și să readucă poveștile în lumea copiilor? Vor salva sărbătorile? Vă invităm să urmăriți călătoria lor magică și să deveniți și voi supereroi ai propriei povești de Crăciun!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles