Gheorghe Zamfir
24
ian
Gheorghe Zamfir
One Club Bucharest , Soseaua Orhideelor nr.1, Bucuresti
24 ianuarie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

Vineri, 24 ianuarie, sarbatorim impreuna identitatea romaneasca.

 

Va invitam la One Club Bucharest pentru cel mai inedit concert al renumitului muzician si compozitor roman Gheorghe Zamfir.

 

Maestrul Gheorghe Zamfir, muzicianul care a reusit sa cucereasca aplauzele intregii planete, vine in Bucuresti sa va ofere o seara de neuitat, cu un repertoriu alcatuit din Suite folclorice si melodii de folclor autentic, din zonele geografice ale frumoasei noastre tari, exprimand ideea de unitate in simtire romaneasca.

 

În decursul unei cariere muzicale ce depășește 60 de ani, Gheorghe Zamfir a creat peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, simfonic și sacru. Repertoriul său de virtuoz interpret cuprinde compozitori de la perioada barocă și clasică precum W.A.Mozart, J. S. Bach, A. Corelli, A. Vivaldi, până la contemporani ca John Lennon, Paul McCartney, Billy Joel sau Elton John. Interpretarea originală, a coloanelor sonore din filmele “Once upon a time in America” al lui Sergio Leone (1984); “Karate Kid” (1984)  sau  “Kill Bill” (2004),  este privită cu profundă admirație, de mai multe generații, devenind memorabilă.

 

Ziua Unirii Principatelor nu poate fi sarbatorita mai frumos.

 

Locuri de parcare : 200

Capacitate autorizata ISU: 1700 persoane Dress Code: Motive traditionale Romanesti

 

Telefon rezervari: 0790 0790 00

Adresa: Șoseaua Orhideelor nr.1

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles