Gheorghe Zamfir
28
feb
Gheorghe Zamfir
One Club Bucharest , Soseaua Orhideelor nr.1, Bucuresti
28 februarie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

Orhideea House va invita la One Club Bucharest Vineri 28 Februarie cu acces de la ora 18:00, pentru cel mai inedit concert al renumitului muzician si compozitor roman Gheorghe Zamfir.

 

Maestrul Gheorghe Zamfir, muzicianul care a reusit sa cucereasca aplauzele intregii planete, vine in Bucuresti sa va ofere o seara de neuitat, cu un repertoriu alcatuit din Suite folclorice si melodii de folclor autentic, din zonele geografice ale frumoasei noastre tari, exprimand ideea de unitate in simtire romaneasca. 

 

În decursul unei cariere muzicale ce depășește 60 de ani, Gheorghe Zamfir a creat peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, simfonic și sacru. Repertoriul său de virtuoz interpret cuprinde compozitori de la perioada barocă și clasică precum W.A.Mozart, J. S. Bach, A. Corelli, A. Vivaldi, până la contemporani ca John Lennon, Paul McCartney, Billy Joel sau Elton John. Interpretarea originală, a coloanelor sonore din filmele “Once upon a time in America” al lui Sergio Leone (1984); “Karate Kid” (1984)  sau  “Kill Bill” (2004),  este privită cu profundă admirație, de mai multe generații, devenind memorabilă.

 

 

Preturi acces:

Regular: 140 lei (acces, loc masa – pozitie laterala)

Premium: 190 lei (acces, loc masa - pozitie centrala)

Vip: 250 lei (info doar la telefon) 

 

Locuri de parcare : 200 

Capacitate autorizata ISU: 1700 persoane

Dress Code: Motive traditionale Romanesti

 

???? 0790 0790 00

???? Șoseaua Orhideelor nr.1

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles