Standard Weinberger | Filarmonica de Stat Oradea
18
mar
Standard Weinberger | Filarmonica de Stat Oradea
Filarmonica de Stat Oradea, Oradea
18 martie 2020, Ora 19:00

Info eveniment

Miercuri, 18 martie 2020, sunteți invitați la un nou eveniment cultural marca AG Weinberger, ce va avea loc în sala de concerte a Filarmonicii de Stat din Oradea. În cel de-al 35-lea an al carierei, AG Weinberger revine în orașul natal  cu un eveniment muzical de neratat pentru orice pasionat de blues și jazz. Un concert de colecţie, alături de un artist de cea mai înalta clasă care va împărtăși cu publicul o experiență muzicală de o forță şi expresivitate așa cum doar în marile săli de concerte internaționale se pot auzi.

Preț bilet:
- 50 lei online
- 65 lei la intrare, în limita locurilor disponibile

AG Weinberger în noua formulă de band oferă o nouă dimensiune componistică şi stilistică repertoriului său, aducând în fața spectatorului atât piese de pe cel mai recent album, ReBorn, cât și piese din repertoriul unor artiști precum  Lionel Hampton, T-Bone Walker, The Fabulous Thunderbirds, Benny Golson sau Charlie Parker, redimensionate şi filtrate muzical în cel mai firesc spirit al libertăţii de creaţie.
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles