Stefan Banica - Te iubesc, femeie!
5
mar
Stefan Banica - Te iubesc, femeie!
Circul Metropolitan Bucuresti, Aleea Circului 15, Bucuresti
5 martie 2020, Ora 19:30

Info eveniment

Ștefan Bănică sărbătorește 10 ani de concerte acustice “Te iubesc, femeie!”
5 martie, ora 19:30, Circul Metropolitan București

Doamnelor și domnișoarelor, acest spectacol vă este dedicat, în luna voastră de grație, așa că vă așteptăm în număr cât mai mare să sărbătorim împreună, prin muzică și voie bună!

Concertul acustic “Te iubesc, femeie”, marca Ștefan Bănică, va fi un eveniment de suflet, într-o atmosferă caldă și plină de emoție, o seară de neuitat. Ștefan Bănică își va încânta publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție, pentru că “muzica bună unește generațiile”, așa cum spune artistul. Iar acest lucru se vede în fiecare an la concertele sale, care se desfășoară cu săli arhipline.

Ștefan Bănică, alături de trupele sale, Rock’n’Roll Band si grupul vocal The 50’S, vă aduce în dar, în mod special doamnelor și domnișoarelor, în luna lor de grație, un buchet cu cele mai frumoase cântece de dragoste din repertoriul său, reinterpretate în varianta acustică.

Dacă vreti să petreceți o seară cu adevărat specială, vă așteptăm împreună cu cei dragi la concertul aniversar acustic Ștefan Bănică – “Te iubesc , femeie!”, pe 5 martie, ora 19:30, la Circul Metropolitan București!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles