POVESTI CU CAI SI JONGLERII
1
aug
POVESTI CU CAI SI JONGLERII
Circul Metropolitan Bucuresti - Open Air, Aleea Circului 15, Bucuresti
1 august 2020, Ora 19:00

Info eveniment

Vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 19.00, Circul Metropolitan Bucuresti vă așteaptă la spectacolul Magia Circului – Povești cu Cai si jonglerii, al doilea spectacol din cadrul Stagiunii de Vara, jucat în aer liber, în zona special amenajată în vecinătatea sălii de spectacole din Aleea Circului nr. 15.


Alături de Trupa de călăreți a Circului Metropolitan, condusă de cascadorul și dresorul Filimon Iordache, acrobați recunoscuți international vor prezenta iubitorilor Artei Circului, mari și mici, numere de o complexitate aparte – jonglerii, acrobații și numere comice.


O amplă demonstrație de acrobație ecvestră în galop reprezintă dovada măiestriei călăreților Circului Metropolitan, care, după ani de antrenamente, reușesc elemente acrobatice de mare complexitate, tradiționale pentru tehnica de călărie mongolă de sute de ani.


Circul Metropolitan București va prezenta toată vara spectacole inedite, create special pentru a fi jucate în aer liber, pline de energie, creativitate și performanță. Toți cei care care vor trece pragul arenei exterioare special amenajate, în condiții speciale de protecție, în raport cu exigențele impuse de pandemic, vor putea admira excelența, eleganța, vor primi emoție și multă veselie.

Artiștii Circului Metropolitan vă așteaptă să îi regăsiți mai proaspeți și mai antrenați ca niciodată, dornici să vă molipsească cu verva lor.

 

INFORMATII UTILE:

Copiii mai mici de 2 ani vor fi tinuti in brate si nu va fi necesara achizitionarea unui bilet.

Accesul in sala de spectacol este permis numai pana la ora de incepere a reprezentatiei; dupa aceasta ora, biletele isi pierd valabilitatea.

Ratarea vizionarii unui spectacol din cauza neprezentarii la ora indicata pe tichet nu da dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentatie ulterioara.

Biletele pot fi schimbate sau poate fi obtinuta contravaloarea acestora doar in cazul inlocuirii / anularii spectacolului de catre organizator.

Din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali si sa nu folositi telefoanele mobile pe durata spectacolului.

Pe durata desfasurarii spectacolelor, este interzisa folosirea aparatelor de inregistrat, audio sau video.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la spectacol in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul evenimentului.

Datorita conditiilor impuse de legile in vigoare suntem nevoiti sa respectam distanta obligatorie de 2 m, astfel ca biletele vor putea fi rezervate doar in pachete speciale, stabilite astfel: 1 loc, 2 locuri, 3 locuri si/sau 4 locuri. De asemenea va rugam sa respectati ora de sosire la spectacol.

Va rugam sa cititi urmatorul mesaj privind conduita sociala in vigoare in aceasta perioada. Va mulțumim!

Pentru ca experienta sa fie una placuta pentru toata lumea, va rugam sa respectati urmatoarele reguli de conduita sociala. Doar asa vom ramane cu totii in siguranta, iar vizionarea spectacolelor Circului Metropolitan Bucuresti se va transforma intr-o amintire draga.

Purtati masca de protectie pe toata durata spectacolului. Chiar daca aveti masca pe fata, noi vom sti cand va bucurati, caci zambetul se citeste in ochi.

Masuram temperatura la intrare. Conform reglementarilor in vigoare, suntem obligati sa va luam temperatura la intrare, iar in cazul in care depaseste 37,3 grade, nu va putem acorda accesul, dar va asteptam la alte reprezentatii.

Pastrati distanta. Daca ati venit la spectacol cu familia, stati impreuna si lasa-ti loc si celorlalti sa vizioneze un spectacol de poveste.

Va rugam sa respectati pe parcursul vizitei la noi indicatiile personalului Circului Metropolitan Bucuresti.

Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol.

– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Respectati aceste reguli. Doar impreuna, transformam fiecare poveste intr-una cu final fericit!

Durata spectacolului : 70 de minute.

 

Winners Open WTA 250
1-8
Aug
Winners Open WTA 250
Cluj Napoca
1-8 August
Flight Festival
27-29
aug
Flight Festival
Timisoara
Aerodrom Utilitar Cioca
Untold Festival
9-12
Sep
Untold Festival
Cluj Napoca
9-12 Septembrie
Summerwell
12-15
Aug
Summerwell
Buftea
Domeniul Stirbei
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles