FLIGHT FESTIVAL - SUNLIGHT THEATRE
2-5
sep
FLIGHT FESTIVAL - SUNLIGHT THEATRE
Gradina de vara a Filarmonicii Banatul, Piata Sf. Gheorghe, Timisoara
2 - 5 septembrie 2020, Ora 18:00

Info eveniment

Aflat la prima ediție, Sunlight Theatre este o desfătare prin teatru, o evadare din cotidian. Organizatorii FLIGHT Festival v-au pregătit 4 nopți de început de toamnă caldă, între 2 și 5 septembrie 2020, la Grădina de vară a Filarmonicii Banatul, respectiv Piața Sf. Gheorghe, cu o selecție de spectacole pe care sigur le așteptați demult, într-un setup diferit, de cafe-teatru.

Conceptul Sunlight Theatre provine de la principalul element din teatru – lumina - care pune în evidență talentul artistic și concentrează atenția omului asupra actului artistic. Lumina și artistul vor aduce acum publicul în afara sălilor consacrate pentru reprezentațiile de teatru, într-o perioadă atipică în care omul a pierdut conexiunea cu frumosul.  Astfel tematica din această ediție își propune să ne aducă împreună, să aducă speranță și încredere că vom găsi curând ”Lumina de la capătul tunelului”.

Am pregătit un program variat, cât apusul soarelui de lung care cuprinde 12 întâlniri diferite cu lumea teatrului, în crescendo:

-        4 spectacole ale facultăților de profil din cele mai importante centre universitare din țară,

-        3 conferințe-dialog cu actori și regizori consacrați (dintre care putem enumera personalități precum Maia Morgenstern, Marian Ralea, Marius Manole, Chris Simion Mercurian, Pavel Bartos, Alexandru Papadopol etc.) moderate de cunoscuta actriță a Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia și

-        3 spectacole de gală în interpretarea unor artiști consacrați. 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles