Andries in aer liber
12
sep
Andries in aer liber
Teatrul de Vara Mihai Eminescu , Str. Arhitect Harjeu, Bucuresti
12 septembrie 2020, Ora 20:00

Info eveniment

Program si reguli de acces - ANDRIES IN AER LIBER

 

 

In data de 12 septembrie 2020, Alexandru Andries aduce pe scena teatrului de vara "Mihai Eminescu" din Bucuresti spectacolul "ANDRIES IN AER LIBER". Dupa o pauza concertistica destul de mare, suntem convinsi ca revederea cu marele muzician este asteptata de toata lumea. Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat la 500. Asa ca va sfatuim sa va grabiti si sa achizitionati biletele dorite.

 

Andries in aer liber 

19:00 - Deschiderea portilor

20:00 - Concertul 

22:00 - Inchidere eveniment

 

- Evenimentul va fi asigurat din punct de vedere sanitar de catre SPARDTEAM 

- In incita perimetrului se vor gasi bauturi racoritoare si mancare (snack)

 

Reguli de acces decise de catre organizator:

- Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.

- Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.

- Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.

- In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta acelasi bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii si firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.

- Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.

 

Este interzis accesul cu:

– sticle;

– mancare sau bauturi de orice fel;

– artificii, arme, obiecte periculoase;

– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);

– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;

 

Organizatorii nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.    

 

Alexandru Andries este fara discutie cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansand peste 80 de materiale discografice si sustinand peste 3000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatii si mentor al urmatoarelor generatii, Alexandru Andries este un artist unic, iar intalnirile cu el devin evenimente de neuitat.

 

Alexandru Andries ii va avea alaturi de el pe scena pe: Berti Barbera, Calin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

 

 Alexandru Andries - https://www.youtube.com/watch?v=yaUwrIyKiNk&list=PLAvBPjDjlpDqR6UMnPeuGBk4o5Il07oq7

 

Regulament participare

Contextul special impus de criza COVID-19 ne solicită implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Aceastea sunt gândite pentru a proteja sănătatea și siguranța participanților și respectă toate recomandările autorităților. Vă mulțumim anticipat pentru respectarea măsurilor care ne protejează sănătatea și duc mai departe speranța să ne vedem mai des!

• Accesul în spațiile destinate evenimentelor va avea loc doar cu 1 oră înaintea orei de începere, specificată în programul oficial al festivalului.
• Vă rugăm să ajungeți din timp pentru a putea parcurge toate procedurile de access și a vă ocupa locurile.
• Tuturor participanților li se va măsura temperatura cu un termometru noncontact și se va efectua un triaj observațional. Este interzis accesul persoanelor care prezintă o temperatură corporală ce depăşeşte 37,3°C şi/sau simptome de infecţie respiratorie. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
• Păstraţi distanţa de siguranţă de cel puţin 1,5 m faţă de ceilalţi participanți și urmați fluxurile semnalizate de organizatori pentru intrare și ieșire.
• Purtarea măștii este obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Aceasta trebuie să acopere correct nasul și gura.
• Dezinfectaţi-vă mâinile folosind dezinfectantul pe bază de alcool pus la dispoziţie în fiecare din locațiile festivalului.
• Ocupați doar locurile existente pe biletul achizitionat de la firmele de ticketing și păstrați distanța de 2 m între ele. Pe toată durata desfășurării evenimentului spectatorii își vor păstra locul arondat.

• Accesul nu este permis cu alimente și băuturi, este interzisă utilizarea paielor pentru băuturi.

• Achizițiile din timpul festivalului se po face in numerar doar si cu cardul/telefonul.

Prezentele reguli sunt obligatorii și au fost elaborate în baza reglementărilor în vigoare impuse de Ministerul Culturii, Ministerul Sănătăţii, Institutul Naţional de Sănătate Publică şi Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a măsurilor speciale luate de organizatorii evenimentului pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus (COVID-19).

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles