Increderea in sine - curs pentru adolescenti
24
aug
Increderea in sine - curs pentru adolescenti
ZOOM.US, online
24 august 2020, Ora 16:30

Info eveniment

Încrederea în sine - curs pentru adolescenţi

Lector Alice Macrina Cornea
Dată începere 24 august 2020
Oră curs 16:30
Număr ateliere 5
Frecvenţă zilnic: luni-vineri; 24-28 august (o întâlnire are 1h 30)
Tip Practic
Varsta Minimă 14
Varsta Maximă 18
Cost 350 de lei


Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi din partea echipei ENTERTIX un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment și instrucțiunile de conectare. In prealabil descarcă aplicatia Zoom (pe telefon sau pe computer).       
Atelierul are loc online, zilnic: luni 24, marţi 25, miercuri 26, joi 27, vineri 28 august, de la 16.30 – 18.00.

Ca parte a stimei de Sine, încrederea este componenta personalităţii pe care o putem recunoaşte cu uşurinţă doar uitându-ne la felul în care acţionează oamenii.

O persoană cu încredere crescută în sine acţionează de obicei fără teamă de eşec sau de judecata altora.

Ca să ai o astfel de încredere este esential să începi cât mai devreme în viaţă să îţi îmbunătăţeşti stima de sine, astfel încât încrederea să fie o consecinţă firească.

La atelierul online „Încrederea în sine pentru adolescenţi" vom lucra împreună la corectarea şi îmbunătăţirea fiecărei componente a stimei de sine, din perspectiva celor mai importante aspecte de viaţă: Carieră, Bani, Sănătate şi Relaţii.

Fiecare dintre cele 5 întâlniri va cuprinde exerciţii practice de autocunoaştere, introspecţie, conştientizare. La final, participanţii vor avea o imagine clară asupra nivelului actual al stimei de sine (şi implicit al încrederii) şi vor putea să lucreze concret la îmbunătăţirea ei.

Temele întâlnirilor sunt:
1. Ne cunoaştem. Ce este Stima de Sine, Cum se măsoară, Ce efecte are ea în viaţa de zi cu zi. Exerciţii de creştere a încrederii în sine pentru viitoarea activitate profesională.

2. Efectele nivelului Stimei de sine asupra perceptiei despre bani. Exerciţii practice individuale pentru îmbunătăţirea stimei de sine. Dezbatere şi discuţii despre concepţii productive şi neproductive legate de bani.

3. Efectele nivelului Stimei de sine asupra nivelului de sănătate fizică. Dezbatere şi discuţii de grup despre tipurile de hrană: pentru corp, pentru minte şi pentru suflet. Exerciţii practice pentru stimularea Încrederii în sine din perspectiva sănătăţii.

4. Efectele nivelului actual al Stimei de sine asupra relaţiilor: familie, prieteni, colegi. Dezbatere şi discuţii de grup despre tipurile de relaţii: constructive, toxice, de dependenţă, de dominare, suportive, submisive. Exerciţii practice pentru întărirea încrederii şi autonomiei personale în raport cu cele mai importante relaţii din viaţa ta.

5. Sumarizarea temelor discutate şi a tipurilor de exerciţii desfăşurate. Rezultate obţinute, comportamente îmbunătăţite. Concluzii şi feedback.

Foto: Giftpundits.com, de pe Pexels
Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 12 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.  


Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.  
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles