Curs Content Writing
31 oct
1 nov
Curs Content Writing
Online training , Zoom.us
31 oct - 1 nov 2020, Ora 10:00

Info eveniment

Durata: 2 sedinte a cate 2 ore

Data: Sambata, 31 Octombrie si Duminica 1 Noiembrie de la ora 10.00. 10 locuri.

Cursul este o super ocazie sa iti imbunatatesti modul de a scrie orice. Lucram la structura, limbaj, canal, mesaj, unghi de abordare. Dupa acest curs vei scrie cu aceeasi usurinta texte pentru sefi si emailuri catre parteneri, postari pe social media si prezentari pentru vanzarea unui produs. 

 

Acest curs te va invata cum sa cuceresti audientele. Este special conceput pentru cei care activeaza in comunicare, social media, marketing, digital media si vanzari online sau business development, dar il pot accesa si cei care vor sa isi dezvolte creativitatea.
Este structurat in parte teoretica si parte practica si are aplicabilitate imediata. Ofera solutii si tehnici pentru a crea continut relevant, interesant si care genereaza vanzari.


Cursul are loc online sambata, 31 octombrie, de la 10.00 la 12.00 (Ora Romaniei) si duminica, 1 noiembrie, de la 10.00 la 12.30, iar locurile sunt limitate.
La cerere, se poate organiza si curs individual sau in grup restrans (3 participanti).

Program:
1. Tipuri de scrieri si elementele lor caracteristice - documentarea, sursele, publicul-tinta.
2. Textul narativ, descriptiv si argumentativ - unghi de abordare, stil, scop.
3. Tehnici si instrumente pentru scrierea de continut adaptat publicului-tinta. Content writing in online.
4. Capcane si greseli comune in content writing.
5. Exemple practice si exercitii.

Mai multe detalii la contact@industrylink.eu sau la 0726 497 448.


Despre organizator:
Industry Link (www.industrylink.eu) este o firma romaneasca de organizare de evenimente cu vasta experienta in mediul international. Am organizat diverse conferinte, expozitii si summituri pentru varii companii si am colaborat cu parteneri din SUA, Mexic, Brazilia, Africa de Sud, Germania, Spania, Italia, India si UAE.
Trainer: Beatrice Bildea-Ene https://www.linkedin.com/in/beatriceene
Beatrice Bildea-Ene este formator certificat cu experienta de peste 15 ani in marketing, organizare de evenimente, management, public speaking, media si PR. A lucrat cu echipe din Europa, SUA, Brazilia, Africa de Sud, India si are experienta in negociere internationala. Echipele pe care le-a format si coordonat au organizat evenimente pe 5 continente pentru publicuri nisate si specializate. Acum este Managing Director & Head of Events al Industry Link.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles