E-theatrum
1-31
mar
E-theatrum
Live Stream, stream.entertix.ro, Bucuresti
1 - 31 martie 2021

Info eveniment

E-theatrum, un concept 100% românesc, astăzi avanpost cultural Radio Guerrilla, a fost lansat încă din 2013 și este dedicat în principal diasporei românești.

 

E-theatrum este o platformă digitală pe care sunt listate 100 de spectacole de teatru și peste 250 de video povești pentru copii.

 

Spectacolele de teatru listate pe platforma E-theatrum aparțin partenerilor noștri, teatre de stat sau private, iar video poveștile dedicate celor mici, interpretate de actori profesioniști și foarte cunoscuți, ca Victor Rebengiuc, Rodica Popescu Bitănescu, Oana Sârbu, Marian Negrescu și mulți alții, sunt unele dintre cele mai vizionate elemente de conținut listate pe platforma noastră.

 

Spectacolele listate pe e-theatrum.com pot fi vizionate pe laptop, telefon, computer sau tabletă, oricând și de câte ori doriți. Accesul nelimitat la întreg conținul platformei E-theatrum se face în baza unui abonament lunar cu adevărat accesibil tuturor românilor care iubesc teatrul românesc.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles