AMURG, 304 ZILE DE LAMAIE
29 apr
3 mai
AMURG, 304 ZILE DE LAMAIE
Live Stream de la Centrul Cultural , stream.entertix.ro, Sibiu
29 apr - 3 mai 2021, Ora 19:00

Info eveniment

AMURG, 304 ZILE DE LĂMÂIE

29 aprilie, ora 19:00- livestream

 

Descriere:

 

”Amurg, 304 zile de lămâie” este un poem coregrafic despre perioada cuprinsă între 16 martie 2020, momentul instituirii stării de urgență pe teritoriul României și data începerii repetițiilor pentru spectacol. 

 

Urmărind să creeze o imagine puternică a sentimentelor și senzațiilor ascunse, coregrafia explorează singuratatea ca o sursă de inspirație și forță pentru liniștea psihicului uman. Spectacolul oferă o fereastră către trecut pentru a inspira perspective noi de a ne raporta la viitor, chiar și în aceste vremuri izolate. 

 

”304 zile de lămâie” face parte din dilogia ”Amurg” (2019), o lucrare coregrafică despre regăsirea de sine ca proces ireversibil și inevitabil, dar nu în izolare, ci în mijlocul haosului în care trăim.

 

Coregrafia: Sandra Mavhima

Asistent coregrafie: Antonin Faraut

Dansatori: Adonis Corveas, Antonin Faraut, Camille Texier, Ellie Hennequin, Gabriela Checo, Gabriella Delgado, Joao Gomes. Johan Mancebo, Marco Palamone, Natalie Barbis, Remi Nakano, Tereza Dragomir.

Durata: 70 minute

Pe baza biletelor aveți acces la filmare timp de 72 de ore.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles