La Familia, Macanache, Cedry2K, Pietonu
14
aug
La Familia, Macanache, Cedry2K, Pietonu
Romexpo, Bucuresti
14 august 2021, Ora 20:00

Info eveniment

Romexpo Arena va asteapta pe 14 august 2021 la o seara de hip-hop authentic romanesc unde MC este celebrul Pietonu iar cei mai cunoscuti reprezentanti ai genului isi dau intalnire pentru un eveniment de exceptie.

 

În 1998 muzica La Familia aducea realitatea din cartier în fața tuturor. Era filmul în versuri, discursul prin muzică, felul a doi tineri de a arăta viața așa cum este ea. Salajeanul lui Puya și Sișu era, de fapt, cartierul fiecărui bucureștean și, in extenso, al românilor. Povestea lor de cartier reunea povestea trăită de unii, povestea auzită de alții: curse ilegale de mașini, abuzuri în familii, condiții sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuți cu bătăi și certuri, care prin rebeliune încercau să se rupă de niște tipare ce nu li se potriveau, găștile, greșelile și tot ceea ce însemna strada anilor ’98.

La Familia s-a format ca trupă în 1996. Cei doi membri, Dragoș "Puya" Gărdescu și Tudor Sișu, au avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudine și stilul lor original de a face muzică.

Albume ca "Nicăieri nu-i ca acasă", "Bine ai venit în paradis" sau "Familiarizează-te" le-au adus aprecierea fanilor și criticilor de gen, La Familia devenind un punct de referință în hip-hop-ul românesc.

"Poveste de cartier" purta în 1998 poziția numărul 9 pe albumul "Nicăieri nu-i ca acasă". Era cel de-al doilea album al trupei La Familia, lansat pe 6 mai 1998, atât pe casetă, cât și pe CD, și vândut în aproximativ 70.000 de exemplare în toată țara''

Macanache s-a născut in București, Romania in 1988. Este un artiști rap independent care a arătat lumii ca poți reuși dacă muncești îndeajuns. Readuce esența culturii Hip Hop cu stilul lui unic, plin de umor si jocuri de cuvinte complexe. 

A devenit cunoscut publicului in 2015, odată cu lansarea hitului “Asta sunt eu”. 

Are 9 albume solo, 1 album (GRAS) cu supergrupul rap “Patru Grasi”, 1 album (N-am Timp) ca solist in trupă rock “The Putreds”, 2 EP-uri: “Nu fii Dilimache” cu Dilimanjaro si “Universal” cu Nechifor, producator de boom bap. 

A colaborat cu artiști precum Subcarpati, Delia, raku, Tarafu de la Clejani si mulți alții.''

 

,Pe numele real Marius Stelian Crăciun, Cedry2K s-a făcut remarcat ascultătorilor genului hip-hop prin subiectele profunde și învățăturile de viață transmise, prin personalitatea timbrului și a liricii complexe. Tema principala a muzicii sale rămâne lupta pentru dreptate, triumful binelui și promovarea adevăratelor valori românești.

Cedry2k reușește adeseori prin versurile sale, crearea ambivalentei, articulând un mod particular de formulare care mizează pe echivoc, astfel încât sensul evident imediat să fie dublat de unul cel mai adesea incomod din punct de vedere social. S-ar putea spune ca mesajele sale invita întotdeauna la o dezbatere de idei cu care orice spectator pleacă de la concertul - manifest''.

 

Pietonu este un MC calibrat în cadrul noii generații de hip-hop românesc, cu o activitate începută în anul 2007 și care pe parcurs s-a dezvoltat sub forma a trei albume (2009-Petrecere De Pietoni, 2010 Anestezic, 2012 Devastam) și un mixtape. Influențele sale se regăsesc în hip-hop, muzica electronică, broken beats și jazz, acesta fiind și foarte pasionat de sesiuni interminabile de freestyle/ off the dome și scratching pe beat-uri variate. De-a lungul timpului, el a colaborat cu artiști din lumea hip-hop cum ar fi Cedry2k, C.T.C., AFO și mulți alți MC, DJ și producători români.''

La eveniment sunt acceptate persoane atât VACCINATE cat si NEVACCINATE.

Dorim sa oferim tuturor șansa de a participa de aceea punem la dispoziție posibilitatea efectuării unui test antigen (in cazul in care nu se vine cu testul efectuat inainte cu maxim 24 ore) rapid la 30 lei, intr-un cort situat la intrare, special amenajat si cu personal calificat.

Pentru persoanele vaccinate, rugămintea este sa arate la intrare dovada vaccinarii (se accepta si format electronic), iar cei care au un test PCR efectuat dar nu mai vechi de 72 de ore sunt bine veniti.

 

Winners Open WTA 250
1-8
Aug
Winners Open WTA 250
Cluj Napoca
1-8 August
Flight Festival
27-29
aug
Flight Festival
Timisoara
Aerodrom Utilitar Cioca
Untold Festival
9-12
Sep
Untold Festival
Cluj Napoca
9-12 Septembrie
Summerwell
12-15
Aug
Summerwell
Buftea
Domeniul Stirbei
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles