Atelierul de Creatie Piticii priceputi - Broscuta vesela
11
aug
Atelierul de Creatie Piticii priceputi - Broscuta vesela
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
11 august 2021, Ora 18:00

Info eveniment


Atelierul de Creație „Piticii pricepuțiʺ - ,,Broscuța veselă” 

Coordonator: Claudia Benchea

Sala Studio

Vârstă recomandată: 6-10 ani

Număr participanți: maxim 6

Durată: 1h

Preț bilet: 14 lei

 

***

 

De data aceasta, Claudia Benchea vă învață cum să confecționați o broscuță veselă din fetru verde, pe care o puteți accesoriza cu diverse decorațiuni, fiind ideală pentru a vă decora dormitorul sau biroul.

În cadrul ATELIERELOR DE CREAŢIE PITICII PRICEPUȚI din fiecare miercuri, de la ora 18:00, descoasem misterele lumii teatrale. Când vine vorba de elemente de croitorie și articole vestimentare, Claudia e meșteră, căci e croitor la Teatrul pentru Copii și Tineret GONG de mai bine de 5 ani. Cunoaște fiecare material din atelier și toate costumele de pe scenă, drept urmare știe că orice ”cârpă” are o întrebuințare. Pâsla, paspoalul, brocardul, minimatul, șnururile și împletiturile sunt doar câteva dintre noțiunile ce nu vor mai constitui un mister pentru copii. Ne familiarizăm cu tipologiile firului textil, cu diversitatea materialelor și a croielilor și învățăm tehnici simple de a recicla creativ orice material în personaje sau accesorii utile fiecărui copil. Activitățile practice din cadrul acestui atelier contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de construcție păpuși/marionete și decor din lumea teatrală, stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori și materiale, respectiv de a interacționa și lucra împreună într-un colectiv prietenos.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles