Mirabela Dauer
19
mar
Mirabela Dauer
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
19 martie 2022, Ora 19:30

Info eveniment

Concert MIRABELA DAUER

INVITATI:

DIN ITALIA: FABIO CIARDELLA si ELISABETTA DELLA SANTA.

DIN CLUJ: NELU NICOARA

19 MARTIE 2022 ORE 19,30 CASA DE CULTURA A STUDENTILOR

O emotionanata serata de muzica cu artisti importanti care cu melodiile lor au influentat de multe ori viata noastra.

MIRABELA DAUER - Ea este considerată de unii critici muzicali ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine ale muzicii pop românești din ultimii 40 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii'70-'80. A lansat până în prezent 40 de albume. Printre șlagărele ei se numără: "Ce dor mi-a fost de ochii tăi", "Dormeau pe-o frunză două stele" și "Te aștept să vii (Fotoliul din odaie)". În noiembrie 2017 a înregistrat 20 de melodii  noi. Are un repertoriu de peste 1000 de cântece.

O solista complecta care a incantat milioane de persoane cu vocea ei , cu prezenta scenica si cu  melodiile ei.

Astazi iubita de toate generatiile, muzica ei fiind ascultata la orice varsta , o indragesc cei tineri care cu bucurie in 2019 au intampinat-o pe scena de la Festivalul Electric Castle.  https://www.youtube.com/channel/UC_xGfr4Fa6qXCSLudqURvPA

FABIO CIARDELLA si ELISABETTA DELLA SANTA. (ITALIA) – cunoscuti solisti de muzica pop-opera cunoscuti in Italia si Romania au acceptat pentru a doua oara sa fie in Cluj pentru a incanta cu vocile lor iubitorii de muzica.

Castigatori ai multor premii internationale , cu o prezenta scenica deosebita ne vor incanta din nou pe scena Casei de Cultura a Studentilor din Cluj Napoca.

NELU NICOARA  - Una dintre cele mai răsunătoare voci din Cluj , un etern trubadur care a incantat fiecare persoana care a simtit vibratiile din vocea lui, a cantat si dansat pe melodiile lui. Nelu Englezu Nicoara! Cine nu a auzit de acest artist talentat care, în timp, a devenit o legendă vie iar acum se reinventează! Tinerii și nu numai, generațiilor anilor ’80- ‘2010, s-au distrat pe melodiile lui Englezu ín show-urile live. Atat în cluburile din țară, discoteci, concerte cât și la “serate” și evenimente private din înalta societate, s-a calificat si în show-ul de televiziune „Vocea Romaniei”!

https://www.youtube.com/watch?v=6qLpr7-Ly5s

Info : 0757643978

Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert:

MatrimonialeMira https://www.youtube.com/user/MatrimonialeMira/videos

Piata de la A la Z  https://www.piata-az.ro/

Va asteptam!!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles