Transylvania Open WTA 250 - PREREGISTER
23-31
oct
Transylvania Open WTA 250 - PREREGISTER
BT Arena, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
23 - 31 octombrie 2021

Info eveniment

Pre-inregistrarea s-a inchis!

Cei care s-au pre-inregistrat vor putea achizitiona bilete incepand din 06 Octombrie, in baza e-mailului primit.

Vanzarea publica va incepe din 07 Octombrie.


Transylvania Open WTA 250
va avea loc la BT Arena Cluj-Napoca
in perioada 23-31 octombrie 2021 si se anunta a fi un turneu de poveste cu jucatoare de top. SIMONA HALEP, ELISE MERTENS, EMMA RADUCANU, ANETT KONTAVEIT,  PAULA BADOSA si-au confirmat deja participarea.

 

Preinregistreaza-te pana marti, 5 octombrie, ora 13.00, pentru a avea acces la biletele Transylvania Open 2021 cu urmatoarele beneficii:

 

  1. Ai prioritate la achizitia biletelor, atunci cand vor fi puse in vanzare, cu mentiunea ca numarul biletelor este limitat.
  2. Vei beneficia de prioritate la achizitia biletelor si iti poti alege, inaintea tuturor, cel mai bun loc din sala.

 

IMPORTANT

Numarul celor pre-inscrisi poate depasi numarul biletelor disponibile, astfel ca va fi aplicat principiul primul venit, primul servit la achizitionarea biletelor. 

Un utilizator va putea achizitiona maxim 8 bilete. Fiecare utilizator va primi un link UNIC valabil pentru o singura achizitie.

 

Transylvania Open 2021 se va desfasura in conditiile impuse de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, la momentul evenimentului.  Ne rezervam dreptul de a face modificari in procedura de acces, in functie de evolutia situatiei pandemice si a modului in care se reflecta aceasta in reglementarile nationale si locale.

 

Biletele vor fi limitate, conform capacitatii reduse, aprobate de autoritati pentru evenimente indoor, desfasurate cu public.

Conform celor mai recente reglementari, in sala va fi permis accesul DOAR persoanelor VACCINATE impotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel putin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, si persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2.

 

Inregistreaza-te si traieste experienta unui turneu de top la tine acasa! 

 

DISCLAIMER:

Va recomandam sa NU ACHIZITIONATI bilete puse in vanzare pe alte platforme de ticketing, cu exceptia partenerului oficial al turneului, Entertix.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles