MACANACHE  - LANSARE ALBUM MOFT
22
sep
MACANACHE - LANSARE ALBUM MOFT
Club Quantic, Soseaua Grozavesti 82, Bucuresti
22 septembrie 2018, Ora 18:00

Info eveniment


MOFT este cel de al patrulea material discografic al artistului Macanache. El contine zece piese plus cateva surprize. Patru dintre piese au fost deja lansate, respectiv: Illegal, Poesie, Niste Funk si Reprezint.

Abordarea acestui material a fost una diferita, cobinand productia digitala cu diferite instrumente muzicale. Soundul este unul funky, underground, Rap si Boom Bap, transformandu-l, astfel, intr-un proiect mult mai matur decat proiectele anterioare.

Instrumentalele au fost realizate cu ajutorul mai multor producatori, beatmakeri si instrumentisti din Romania, respectiv: Chris Jazz, Dash, Capestan (Zona 9), FLG, Radu Burcea, Silviu Ruta, Gorgon Grigorescu si multi alti.

Macanache a colaborat si pe partea de inginerie de sunet, productie aditionala, mixare si masterizare cu diferiti producatori romani.

Acest album este un "moft" al artistului, readucand la viata Rapul clasic al anilor '90 condimentat cu satira romaneasca si voie buna.

Este un produs 100% Hip Hop, inregistrat, mixat si masterizat in totalitate la Interzis Records.

 

Marele eveniment are loc in Club Quantic pe data de 22 septembrie.

Nume deja consacrate dar si nume proaspete din lumea muzicala Rap din romania vor urca pe scena, unde isi vor demonstra maestria in arta cuvintelor si nu numai.

Va asteptam sa savuram impreuna aceasta calatorie muzicala unica.

 

Despre artist: 

 

Macanache este un MC, din Romania, Bucuresti, originar din Cartierul Titan(Zona Poarta 4 FAUR). Numele sau este Dinescu Constantin-Bogdan, nascut pe data de 25 Mai 1988. S-a lansat in muzica in anul 2015 cu cantecul "Asta sunt eu", ca artist independent. Stilul sau este relaxat si foarte sincer cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic educativ. Este un maestru in arta rimelor pe loc in stilul liber, un personaj autentic al vremii sale si totodata unul dintre cei mai simplii si pasionati interpreti de muzica Rap din cultura Hip Hop. 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles