Tesatorul de vise - Poveste de Craciun@TNRS - Scena Digitala
01.07.22
31.12.23
Tesatorul de vise - Poveste de Craciun@TNRS - Scena Digitala
TNRS - SCENA DIGITALA, www.scena-digitala.ro
1 iul 22 - 31 dec 23

Info eveniment


Ț
esătorul de vise
de Alexandru Curta și Florin Coșuleț
 
Diana – Ada Bicfalvi
Viorica – Cristina Blaga Tomuș
mama Dianei - Codruța Vasiu
tatăl Dianei – Florin Coșuleț
Gavriil – Mihai Coman/Florin Coșuleț
Andrei – Andrei Drăgan
Tomi – Cătălin Haiducescu
Colindători: studenții anilor I, II si III Actorie si anii I si II master: Cristian Iordan, Andra Jurj, Maria Lelea, Andrada Oltean, Ana Toda, Andreea Todinca, Ioana Antal, Patricia Buraga, Oana Brânzan, Antonia Dobocan, Șerban Melnic, George Paraschivescu, Radu Popescu, Mircea Rotaru, Monica Vîlcu, Roxana Armenciu, Eva Frățilă, Diana Chiriță, Valentina Moghină, Daniela Odagiu, Anastasia Florea, Călin Tănase, Bogdan Craiovan, Ana Ștefan, Alexandru Bumbeș, Ștefan Chelimândră, Patrick Imbrescu, Maria Maftei, Mihai Mocanu, Ania Petrean, Andra Stoian, Andrei Șerban, Melania Veselu, Andreea Stanciu, Ana Maria Dinu, Crina Dumitrescu, Emilia Ivan, Andreea Gruber, Radu Alexandru Costea, Adrian Nicodin, Casian Ulici, Cristina Alexandra Bândilă, Maria Cristina Tepeluș.
regia: Florin Coșuleț
coordonatori cor: Constantin Iridon, Anca Arnău și Melinda Samson
coordinator proiect: Luminita Bîrsan
asistent proiect: Denisa Bar
 
premiera cu noua distribuție: 18 decembrie 2021
Dorința ancestrală de a colinda în seara de ajun a Crăciunului este un sentiment ce nu ține de tradiția unei anumite comunități, ci este un imbold ce vine din filonul ființei umane, împreună cu năzuința de a nu fi singur în această perioadă. Într-o astfel de seară, destinele unor tineri se intersectează într-o gară, loc cu precădere destinat întâlnirilor, intersecțiilor, bifurcațiilor. Și unul și altul au câte o viață în urmă, plină de întâlniri, de bucurii, de decepții, de zâmbete și lacrimi în aparență identice pentru toți, dar în realitate diferite pentru fiecare și diferite de fiecare dată. Cadrul spațial și temporal, foarte rigid la prima vedere, lasă loc unuia mistic, în care îngerii se transformă în oameni, în cei mai umili, iar existența reală se contopește cu reveria și cu amintirile copilăriei. Tabloul de sărbătoare se conturează din culorile fiecărui ins în parte, din memoria și nuanțele fiecărei povești, încadrând imagini și tușe diverse ce converg spre un singur țel, acela de a colinda și de a împărtăși cu ceilalți propria poveste.
 


Biletul individual este activat în momentul introducerii codului de abonat în câmpul VIZIONARE în termen de 30 de zile de la momentul achiziției.

Spectacolul este disponibil pentru 4 ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles