Bilete Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu

Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu
5
mai
Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu
Teatrul de Vara „Radu Beligan”, Aleea Parcului, nr. 20, Bacau
5 mai 2023, Ora 19:00

Info eveniment: Lupii lui Calancea si Surorile Osoianu

Surorile Osoianu și LUPII lui Alex Calancea anunță un turneu inedit pentru anul 2023

După spectacolul organizat în această toamnă la Chișinău, în cadrul căruia a fost lansat și noul album al proiectului, Surorile Osoianu și LUPII lui Calancea au primit mai multe invitații de a susține spectacole în diferite orașe ale României. Acest fapt a convins organizatorii să desfășoare în 2023 un turneu în România care va cuprinde orașeleConstanța, Iași, Suceava, Cluj-Napoca, Timișoara și București

Întrebați despre marele turneu al anului 2023, Surorile Osoianu și LUPII lui CALANCEA au menționat:

Iulia Osoianu: “Ne dorim să prezentăm publicului din România cea mai recentă și amplă colaborare a Surorilor Osoianu cu LUPII lui Calancea, o colaborare ce a rezultat cu un album și multe spectacole prin țară. Am inclus pe album 15 cântece din repertoriul nostru prezentate în viziunea artistică a lui Alex Calancea. Ar fi păcat să nu împărtășim cu publicul acest tezaur.”

Alex Calancea: “Va fi un turneu exceptional. Va fi mai mult decât muzică. Vom pune în valoare într-o manieră inedita cele mai prețioase cântece din patrimonial nostru cultural.”

Criticul muzical și compozitorul Constantin RUSNAC, Secretar General al CNRM pentru UNESCO a apreciat noua colaborare dintre Surorile Osoianu și LUPII lui Calancea:

“Am rămas plăcut surprins când am ascultat rezultatul colaborării dintre Surorile Osoianu și LUPII lui Calancea. Folclorul câștigă aliați noi – tânăra generație, iar cei tineri ajung, prin intermediul altor ritmuri tot la rădăcini, la seva noastră cea de toate zilele, căci de acolo se trage totul.”

În anul 2021, Lupii lui Calancea și Surorile OSOIANU au inițiat o colaborare specială.  Proiectul muzical se bucură de un mare succes atât în mediul online cât și la spectacolele live. Cântecele proiectului înregistrează milioane de vizionări pe YouTube și platformele de audio streaming. În 2022, artiștii au creat și un album ce cuprinde 15 cântece din repertoriul Surorilor Osoianu în viziunea artistică a lui Alex Calancea.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles