Bilete Timisoara Gospel Project XV

Timisoara Gospel Project XV
1
apr
Timisoara Gospel Project XV
Sala Capitol, Bd. C. D. Loga nr.2, Timisoara
1 aprilie 2023, Ora 19:00

Info eveniment: Timisoara Gospel Project XV

Timișoara Gospel Project

ediția a XV-a

 

Asociația Culturală TGP revine în fața publicului timișorean cu ediția a XV-a a bine-cunoscutului concert caritabil marca „Timișoara Gospel Project”.

O aventură muzicală pentru o cauză bună! 

Un proiect pornit în urmă cu 18 ani de un grup de 10 entuziaști s-a transformat, în timp, într-un fenomen muzical care a adunat în jurul său sute de inimi, gata să bată la unison în ritmul muzicii gospel.

Concertele ”Heal The World” din 1, 2 și 3 aprilie 2023 aduc pe aceeași scenă 150 de coriști amatori acompaniați de un band rock de profesionisti cu muzica în sânge. Corul de copii și adulți, cu vârste între 6 și 80 de ani, de etnii, religii sau confesiuni diferite, reprezintă spiritul multicultural al Timișoarei.

Ca la fiecare ediție, proiectul se bucură de participarea voluntară a unor instrumentiști de excepție:

Pian: Eduard Bogdan

Trompetă & clape: Petre Ionuțescu

Chitară: Johnny Kui

Bass: Daniel Kui

Tobe: Ferencz Szekeres

 

Donațiile colectate în timpul celor 3 concerte se îndreaptă către Centrul de Îngrijire Paliativă de tip Hospice „Casa Milostivirii Divine” - un loc în care pacienții în faza terminală a bolii primesc îngrijire medicală, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi.

 

 

Din rațiuni organizatorice, accesul în sala de spectacol este permis doar prezentând biletul de intrare. Costul unui bilet este 10 lei.

 

Proiectele Asociației Culturale TGP sunt deschise tuturor celor care doresc să promoveze valori sociale și spirituale prin artă.

 

Timisoara Gospel Project - un fenomen de care ai auzit, o experiență pe care trebuie să o trăiești!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles