Bilete PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE

PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
3
mar
PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
3 martie 2024, Ora 20:00

Info eveniment: PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE

Program si regulament de acces PIAF! THE SHOW, Sala Palatului, 3 martie

 

Au ramas doar cateva zile pana la intalnirea cu NATHALIE LERMITTE in spectacolul ce a electrizat Broadway-ul! PIAF! THE SHOW va avea loc duminica, 3 martie, la Sala Palatului din Bucuresti. Accesul se face incepand cu ora 19:00. Biletele achizitionate cu data de 3 octombrie isi pastreaza valabilitatea.

Duminica ai intalnire cu inegalabila Nathalie Lermitte, una dintre cele mai apreciate artiste ale Frantei, intr-un spectacol tribut, ce te va purta prin cariera si emotionanta viata ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cantece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”.

Accesul in Sala Palatului se va face incepand cu ora 19:00, urmand ca spectacolul sa inceapa in jurul orei 20:00. Pentru evitarea aglomeratiei la portile de acces, organizatorii recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora 19:00, ora deschiderii oficiale a portilor de acces.

Biletele deja achizitionate cu data initiala a evenimentului (3 octombrie 2023) sunt valabile si pot fi folosite pentru acces. De asemenea, biletele pot fi achizitionate in continuare de la bilete.emagic.ro si din reteaua Entertix.

Regulament de acces:

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata spectacolului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit la solicitarea agentilor de securitate.

Accesul copiilor, indiferent de varsta, va fi permis doar in baza unui bilet valid propriu. Minorii cu varsta sub 16 ani trebuie insotiti de un adult, posesor si el de bilet propriu.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: bauturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de bautura, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, umbrele, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video de orice fel ori aparate GoPro.

 

 

 

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta in sectorul in care au alocate biletele, iar apoi sa se bucure de spectacol.

Bauturi racoritoare si snacks-uri vor fi comercializate de catre chioscul Salii Palatului.

Biletele ofera acces doar pe locurile pentru care au fost achizitionate. Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare, o singura data. Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana, sau revandut. Reproducerea si/ sau revanzarea biletelor sunt ilegale.

 

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic inainte de participarea la eveniment.

 
 

PIAF! The Show reprogramat pe 3 martie. Biletele rămân valabile.

 

PIAF! The Show, inițial programat să aibă loc pe 3 octombrie, a fost reprogramat pe 3 martie. Locația rămâne neschimbată, iar biletele deja achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua dată.

Spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, va avea loc la Sala Palatului.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera și emoționanta viață ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”, într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

NATHALIE LERMITTE

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermiite, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței.

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», două extrase pe single vânzând peste 400.000 de copii. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera națională a artistei. Cântareața și-a continuat cariera înregistrand numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații, iar 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional încheiat în Moscova și Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf:

Pentru că este o mare cântăreață și o mare actriță, nu o imită pe Piaf... Ci este Piaf pe scenă! (Alain Delon)

Cel mai frumos omagiu adus carierei lui Edith Piaf vreodată (Charles Aznavour)

 

Nathalie Lermitte: Lumea îi spune Piaf... (Le Parisien)

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/903910917551238/

https://www.facebook.com/piaftheshow

https://www.instagram.com/piaftheshow/

 

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfăușurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere, înainte de participarea la eveniment.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles