Bilete Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi

Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi
2
mai
Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi
Sala Capitol, Bd. C. D. Loga nr.2, Timisoara
2 mai 2023, Ora 18:00

Info eveniment: Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi

Vă invităm, cu mare drag, la a XV-a ediție a Galei Pentru Voi.

In acest an, in care Timisoara este Capitala Culturala Europena, Gala va prezenta spectacolul “Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi”, care va avea loc marți, 2 mai 2023, ora 18.00, la sala Capitol din Timișoara.

Descoperă patrimoniul Timișoarei în pași de dans, prin scenete de teatru, într-o montare de excepție, cu elemente de tehnologie digitală, și contribuie la o viață mai bună a persoanelor cu dizabilități intelectuale!

"Patrimoniul sub reflectoare Pentru Voi" este un spectacol-eveniment caritabil, organizat de Universitatea Politehnica Timisoara în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv Magnum Team si Muzeul Național al Banatului, în beneficiul Fundației Pentru Voi.

Spotlight Heritage Timișoara / Patrimoniul sub reflectoare este o inițiativă culturală digitală a Universității Politehnica Timișoara, realizată în parteneriat cu Muzeul Național al Banatului, parte a Programului Cultural Timișoara 2023 Capitală Europeană a Culturii. Proiect cultural co-finanțat de Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte si Consiliul Județean Timiș.

 

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles