Bilete Mori odata!

Mori odata!
13
iun
Mori odata!
Teatrul Toma Caragiu, Ploiesti
13 iunie 2024, Ora 18:30

Info eveniment: Mori odata!

Mori odata!

de Billy Van Zandt si Jane Milmore

regia si traducerea: Teodora Petre

scenografia: Ioana Pashca

muzica: Cezar Antal

light design: Ioana Pashca

cu: 
George Liviu Frincu (Victor Le Pewe), Cosmin Sofron (Sol Weiss), Dragos-Maxim Galban (Phillip), Ioan Batinas (Ned Simon), Dana Vulc (Mona Lisander), Paul Niculae (Brent Pitt), Robert Oprea (Chaz Looney), Manuela Alionte Frincu (Dulcineea Cocos), Mihaela Dutu (Elaine Taylor), Damian Victor Oancea (Dick Shalit)

 

O comedie plina de suspans, care combina elemente de mister si farsa, „Mori odata!" prezinta un grup pestrit de oameni de teatru care se pregasteste de premiera unui spectacol cu intriga politista. In timpul repetitiilor, atunci cand enigmele si crimele de pe scena devin reale, acestia trebuie sa se implice in rezolvarea cazului si sa descopere cine este vinovatul, pentru a-si salva propria viata si pentru a duce la bun sfarsit reprezentatia.
Un spectacol ce exloreaza, cu umor, dinamica din spatele scenei, dezvaluind atat procesul creativ, cat si dramele personale care se desfasoara in culise, evidentiind rivalitatile, pasiunile si ambitiile ce pot aparea pe parcursul pregatirilor pentru o noua productie. Pe masura ce evenimentele din piesa se contopesc cu cele din viata reala, atmosfera devine si mai tensionata, dar si amuzanta, iar echipa spectacolului trebuie sa faca fata nu doar provocarilor artistice, ci si unui adevarat mister criminal care incepe sa se dezvaluie inca din timpul repetitiilor.

Durata: 1h 45 min. (cu pauza)

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles