Bilete Carmilhan – Corabia fantoma

Carmilhan – Corabia fantoma
7
iul
Carmilhan – Corabia fantoma
Teatrul de Animatie Imaginario, Ploiesti
7 iulie 2024, Ora 11:00

Info eveniment: Carmilhan – Corabia fantoma

Carmilhan - corabia fantomă

de Costel Dobrescu

regia: Mihai Androne

scenografia: Mihai Androne

muzica: Cosmin Cosma și Andrei Midișan

cu: Lucian Orbean (Will), Nelu Neagoe (Casper), Costel Dobrescu (voinicul Colin), Olga-Ioana Bela (mătușa Emer), Paul Niculae (călugărul, căpitanul), Ioana Roșu, Nuța Ilie, Ana Maria Orbean, Lizica Sterea (mânuire păpuși)

Un spectacol inspirat dintr-o legenda scoțiană, „Carmilhan – Corabia fantoma” invită publicul de orice vârstă să reflecteze asupra valorilor autentice ale existenței umane.

Caspar și Will sunt doi frați pescari care duc o viață liniștită pe o insulă izolată din Scoția. Zi după zi, își petreceau timpul pescuind în apele mării și trăind în armonie cu natura și cu oamenii din comunitate. Totul se schimbă atunci când Will descoperă o bucată strălucitoare de aur, pe care o consideră parte a unei comori scufundate. Urmându-si impulsul, care ajunge să devină obsesie, tânărul ajunge să dezlege misterul din spatele acestei bogății, dar și să se confrunte cu ce presupune dobândirea ei.

Will învață că adevărata comoră a vieții consta nu în lucruri materiale, ci în iubirea, respectul, compasiunea și generozitatea pe care le împărtășim cu cei din jurul nostru.

 

Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani.

Durata: 45 min.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles