Atelier de Creatie in Limba Germana / Willkommen zum Kreativ Workshop Flinke Finger
29
ian
Atelier de Creatie in Limba Germana / Willkommen zum Kreativ Workshop Flinke Finger
ATELIERE, SIBIU
29 ianuarie 2020, Ora 17:00

Info eveniment

Atelier de Creatie in Limba Germana / Willkommen zum Kreativ Workshop Flinke Finger
Coordonator: Sandi Rusu Costea
Miercuri, 29 ianuarie, ora 17:00
Vârstă recomandată: 6-10 ani
Teatrul Gong, Sala Studio
Număr participanți: maxim 10
Preț bilet: 14 lei 
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong
Ein neues Jahr hat begonnen! Wer für 2020 noch keinen Kalender hat, wird nach unserem Kreativ Workshop bei den teilnehmenden Kindern sicher fündig. Die Flinken Finger werden für jeden Monat ein passendes Bild malen, eine Vorlage ausschneiden und zusammenkleben. Der Kalender wird bestimmt ein schöner Schmuck für jeden Schreibtisch!
***
Odată cu începerea noului an vă așteptăm la atelierul de creație în limba germană Flinke Finger, pentru a da frâu liber îndemânării și creativității. Datorită caracterului social al atelierului, copiii devin mai încrezători în propriile abilități de comunicare, își fac prieteni noi, devin mai deschiși în relațiile pe care le au și învață să-și controleze emoțiile și să le accepte. Timpul pare de multe ori abstract chiar și pentru noi adulții, însă pentru copii pare să nu aibă niciun înțeles. De aceea vom confecționa un bun material educativ și distractiv, mai precis un calendar pentru copii, foarte util pentru a înțelege câteva noțiuni legate de timp precum: anotimpurile, lunile anului și ajungând până la săptămâni sau chiar zile. Pentru confecționarea calendarului vom colora câte o imagine reprezentativă fiecărei luni, vom decupa și ansambla un calendar care devine un accesoriu de nelipsit din orice încăpere.
Copii pregătiți-vă mânuțele îndemânatice și haideți să confecționăm cele mai frumoase calendare !!
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles