ROBIN McKELLE – Melodic Canvas
12
mar
ROBIN McKELLE – Melodic Canvas
SALA RADIO, Bucuresti
12 martie 2020, Ora 20:00

Info eveniment

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS si BLUE NOTE prezinta in premiera in Romania 
ROBIN McKELLE – “Melodic Canvas”

Un sound enigmatic, un fir narativ demn de un povestitor si un stil de interpretare Live ce ne aminteste de era celebrului “Rat Pack” – compozitoare prolifica si vocalista de exceptie, Robin McKelle este o alchimista a genurilor muzicale, purtandu-i pe ascultatori intr-o calatorie auditiva prin vechiul Sud, cu tuse ale erei Motown, sau chiar printre misterioasele albume Sade, mixandu-le impreuna pentru a crea o inspirationala “Pictura Melodică” de Soul, Jazz, Gospel si alte stiluri.

Interpreta-compozitoare Robin McKelle este o enigma muzicala si e tare mandra de asta. In concertul pe care il va sustine la Sala Radio pe 12 Martie, va potenta valentele alchimiei, imbratisand stilul ei misterios, fara a mai incerca sa se incadreze intr-o „cutie” muzicala sau alta. Rezultatul este o colecție profund texturată, bogată, autentică, un melanj de comentarii sociale în timp util, versuri intime și o profunda chemare la acțiune.

 
In seara de 12 Martie, pe scena  “Salii Radio”, vor urca:

Robin McKelle - voce;

Evenimentul “ROBIN McKELLE – “Melodic Canvas”, face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

PROGRAM:

Concertul “ROBIN McKELLE – Melodic Canvas”, va avea loc pe data de 12 Martie 2020, ora 20:00 la Sala “Cinema Pro” din București.

Accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto profesionale. Filmatul este interzis pe toată durata concertului.

Detalii pe pagina de Facebook Jazz Syndicate Live Sessions.

VIDEO:

http://bit.ly/2FwyOUP

 

Eveniment recomandat de MAGIC FM!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles