Atelier senzorial pentru bebelusi
2
feb
Atelier senzorial pentru bebelusi
Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, Str. Biserica Amzei, nr. 21-23, Bucuresti
2 februarie 2020, Ora 10:00

Info eveniment

ATELIER SENZORIAL PENTRU BEBELUȘI: forme, culori, sunete – și emoții

 

Cei mai mici TICpitici, bebelușii între 6 și 12 luni, sunt așteptați alături de părinți pe covorul de dans, pentru o sesiune de explorare senzorială în cadrul unui atelier special, coordonat de Julieana Drăghici. Timp de jumătate de oră, micuții participanți își vor antrena simțurile pentru a interacționa cu un curcubeu de culori, sunete, forme, texturi – și emoții. O experiență numai bună pentru exploratorii care descoperă lumea din siguranța și confortul oferit de brațele părinților. Și cu siguranță o invitație binevenită pentru mămicile și tăticii care doresc să cunoască noi jocuri și modalități de comunicare cu bebelușii lor.

 

Actriță și mămică la rândul ei, Julieana Drăghici este implicată în o serie de producții realizate de Teatrul Ion Creangă pentru copiii de vârstă mică, în cadrul programului repertorial „Educația Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani”. În stagiunea actuală o puteți urmări în spectacolele „Bună dimineața!”, creat pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, și „De-a Micul Prinț”, o adaptare pentru copiii cu vârsta între 4 și 6 ani a celebrului text de Antoine de Saint-Exupéry.

 

Atelier pentru bebeluși (6-12 luni) și părinți 

Coordonator: Julieana Drăghici

Durata: 30 de minute
Număr de participanți: 10 bebeluși însoțiți de un părinte.

Accesul se face pe bază de bilet unic pentru părinte + bebeluș.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles