Bilete Cezar - The Voice of Hope

Cezar - The Voice of Hope
5
iun
Cezar - The Voice of Hope
Live stream from Sala Rapsodia, stream.entertix.ro, Bucuresti
5 iunie 2020, Ora 20:00

Info eveniment: Cezar - The Voice of Hope

Concertul extraordinar “The Voice of Hope” ce îl are ca protagonist pe Cezar Ouatu și vocea sa cameleonică  unică si spectaculoasă, este primul eveniment pop-opera live transmis virtual in toată lumea de la superba Sală Rapsodia din București!!! Conducerea muzicală a “HOPE BAND” va fi sub bagheta binecunoscutului compozitor si dirijor Andrei Tudor!!!

Repertoriul ales este unul de excepție ce va pune in evidentă sensibilitatea și capacitațile vocale unice ale îndrăgitului contratenor Cezar Ouatu, cunoscut atât de la Eurovision, pentru rolurile operistice ca și contratenor în lume căt și ca interpret in toate aparițiile și concertele pop-opera din toată lumea! A cântat alături de Andrea Bocelli și a fost ovaționat de nume mari precum Robbie Williams, Simon Cowell, Louis Tomlinson, Bonnie Tyler. Ia-ți și tu bilet oriunde te-ai afla in orice colț al lumii și bucură-te de un regal muzical  de excepție chiar de la tine de acasă!!!

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles