Femeia te ridica, Femeia te coboara
25
sep
Femeia te ridica, Femeia te coboara
Gradina de vara Herastrau, Bucuresti
25 septembrie 2021, Ora 20:45

Info eveniment

 FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ

COMEDIE MUZICALĂ – DANSANTĂ - ACROBATICĂ

Show by Brîndușa Novac  prezintă:

“FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ”  

 O comedie muzicala in care sinergia artelor reprezentată prin teatru, muzica, dans și acrobațiile aeriene fac deliciul acestui spectacol.

Întrepatrunderea artelor este realizată de artiști excelenți și apreciați în genul lor artistic atât de publicul din România cât și din străinătate.

Arta teatrală este reprezentată cu succes de actorii consacrați Manuela Harabor, Tomi Cristin și Ovidiu Popa care are în plus simpatice momente muzicale.

 Artea muzicală, teatrală și arta circului sunt reprezentate prin baritonul Cătălin Petrescu, actrița  Raluca Guslicov și actorii acrobați Ewelyn, Rebecca și Cristian Marinof (câștigători ai Clovnului de Aur la Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo si a multor alte prestigioase competiții mondiale).

Spectacolul are o structura inedită  în care subiectul este dezvoltat prin scheciuri de primele trei personaje carora li se intrepatrund momente combinate de actorie, muzica, dans si acrobatii aeriene alcatuind un intreg al personajelor. Producția are un succes remarcabil prin această acțiune simultană a mai multor arte în interiorul scenelor și a unui întreg bine conturat.

Teatru, cabaret, acrobatii aeriene într-un unic show creat ( scenariu, regie, coregrafie) de Brîndușa Novac!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles