HANSEL SI GRETEL
19
sep
HANSEL SI GRETEL
Teatrul INFINIT, Str. Mihai Eminescu nr. 127, Bucuresti
19 septembrie 2021, Ora 12:00

Info eveniment

”Hansel și Gretel”

Doi copii  abandonați într-o pădure, descoperă un mare adevăr -  iubirea de frate învinge orice obstacol. Niciun pericol din lume nu-ți stă în cale atunci când ai alături un om care crede în tine, un om pe care ești gata să-l aperi cu prețul propriei vieți. 

Pădurea adâncă, cu pericolele și capcanele sale este lumea noastră prin care înaintăm la orice vârstă și în fiecare zi în căutarea unui sens în viață și pentru a găsi un drum mai bun.

Poate, dacă fiecare dintre noi am avea doar grija noastră, am înainta mai lesne, am avansa mai ușor, dar am fi singuri și nu am putea face niciodată față abandonului. Dragostea, responsabilitatea și solidaritatea sunt elementele cheie care ne ajută să ne regăsim și să reușim să trecem peste orice obstacol și să înfruntăm forțele malefice.

Unul dinte cele mai cunoscute basme ale copilăriei – ”Hansel și Gretel” -, stă la baza spectacolului cu același nume, realizat de Teatru Infinit într-o concepție nouă și originală. Un spectacol destinat copiilor, recomandat și adulților.

 

 

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacolele Teatrului Infinit.

– Sala de spectacole și foaierul Teatrului Infinit din București, str. Mihai Eminescu127, sunt  dotate în conformitate cu toate normele de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității la interior.

– Accesul se face începând cu 15 minute înaintea fiecărei reprezentații, deaceea vă rugăm să veniți din timp, astfel încât până la ora anunțată pe bilet să fie realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.

– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora anunțată accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Numărul de locuri este limitat la 70% din capacitatea sălii. Locurile se ocupă în ordinea sosirii, cu respectarea marcajelor și a indicațiilor personalului teatrului. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.

– Măsurarea temperaturii la intrare și purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolului sunt măsuri de protecție obligatorii.

Vă mulțumim.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles