ATELIERUL DE MESTERILIT –  MASTI CU ANIMALE FANTASTICE MARINE
26
sep
ATELIERUL DE MESTERILIT – MASTI CU ANIMALE FANTASTICE MARINE
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
26 septembrie 2021, Ora 10:00

Info eveniment

atelier recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 - 10 ani

ATELIERUL DE MEȘTERILIT –  MĂȘTI CU ANIMALE FANTASTICE MARINE

Coordonator: Aurelia Călinescu

Durată: 1h

Preț bilet: 14 lei

 

De această dată, în cadrul Atelierului de Meșterilit, Rilă și Aurilă (Aurelia Călinescu), o să  vă învețe să confecționați măști cu animale fantastice din adâncurile apelor. 

 

ATELIERELE DE MEȘTERILIT cu AuRILĂ și IepuRILĂ își propun să dezvolte un mediu creativ-educațional pe un model ce are la bază promovarea unor cursuri interactive pentru copii. Aceste ateliere deschid o poartă spre o mai bună înțelegere a artei teatrale prin formarea unei gândiri creative, menită să dezvolte imaginația copiilor, care au șansa să învețe lucruri noi din domeniu, într-un anturaj prietenos. Copiii fac cunoștință cu noțiuni noi precum teatrul de umbre sau marioneta, interacționează cu mai multe tipologii de păpuși de teatru, creează accesorii pentru costume și decor prin mijloace adecvate vârstei lor. Totodată cei mici vor deprinde tehnici de mânuire și animație, prin care vor însufleți obiectele construite de ei. Scopul unui astfel de atelier este de a dezvolta creativitatea copiilor prin deprinderea unor operațiuni manuale de tăiere-decupare-asamblare și folosirea unor materiale diverse și tehnici de construcție specifice artei teatrale.

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles