Acasa la Mos Craciun - Teatrul Ion Creanga

Acasa la Mos Craciun - Teatrul Ion Creanga
Alerta in Laponia
21
dec
Alerta in Laponia
Ora 17:00
Teatrul Ion Creanga

 

INFO EVENIMENT

 

Teatrul Ion Creangă

 

ACASĂ LA MOȘ CRĂCIUN

Ediția a II-a

 

8 – 22 decembrie 2022

Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23)

 

Până aproape de Ajun, căsuța lui Moș Crăciun se mută la Sala Mică, în curtea Teatrului Ion Creangă, unde Moș Crăciun va sosi cu sania și renii săi. Evenimentul „Acasă la Moș Crăciun” a ajuns la cea de-a doua ediție și se desfășoară în perioada 8 – 22 decembrie. Din Laponia au sosit și elfii ghiduși, care au pus la cale cele mai frumoase ateliere de Crăciun, crăciunițele au avut grijă să decoreze bradul și toată căsuța Moșului cu lumina magică de sărbătoare, iar soldățeii de plumb vă așteaptă la intrare să vă conducă în labirintul poveștilor de iarnă.

 

Din programul evenimentului nu vor lipsi atelierele dedicate copiilor cu vârsta sub 6 ani, în funcție de abilitățile și dorințele lor. Atelierele de bricolaj sunt pentru cei mai iscusiți pitici, iar cele creative pentru cei care au imaginația de neoprit; la atelierele de teatru sunt invitați cei mai curajoși copii, iar la cel de art-terapie, cei care vor să-și cunoască mai bine emoțiile. Părinții vor fi și ei invitați să participe la ateliere, cum ar fi cel de țesut brăduți. Anul acesta vom avea și ateliere de spus și ascultat povești. Actrița Alexandrina Halic, care a cutreierat prin toate poveștile spuse și nespuse, îi așteaptă pe copii „În lumea poveștilor”, într-un decor parcă rupt dintr-un basm.

 

Căsuța lui Moș Crăciun este deschisă pentru vizitatori, iar Moșul de abia așteaptă să-i cunoască pe copii, să afle ce au mai făcut, cum și-au petrecut ultimul an și ce dorințe au pentru viitorul apropiat. 

 

Moș Crăciun a ales Teatrul Ion Creangă să-i fie casă până de Ajun pentru că și el iubește teatrul. Astfel, echipa TIC i-a pregătit o surpriză sub forma unui spectacol intitulat Alertă în Laponia”, care va avea premiera în prima zi a evenimentului, pe 8 decembrie, la ora 17:00. 

 

Evenimentele de Crăciun sunt o tradiție pentru noi și ne bucurăm să vă invităm și în acest an „Acasă la Moș Crăciun” pentru a petrece zile magice împreună. 

 

► Accesul la activități (spectacole, ateliere și Căsuța lui Moș Crăciun) se face în baza biletului de participare. Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate atât online, de pe platformele de ticketing Entertix și Myticket, cât și de la Casa de bilete a Teatrului - 0767.934.374.

 

► Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro. Urmărește-ne pe Facebook, Instagram sau Youtube! Și nu uita să te abonezi la newsletter-ul Teatrului Ion Creangă pentru a fi la curent cu toate noutățile!

 

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles