Romania All Stars vs Galatasaray Legends
2
iun
Romania All Stars vs Galatasaray Legends
Cluj Arena, Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400375, Cluj-Napoca
2 iunie 2023, Ora 20:30

Info eveniment

Demonstrativ legendar la Sports Festival!
All Stars Romania vs. Galatasaray Legends, pe Cluj Arena

 

Galatasaray Legends vin la Cluj pentru o înfruntare cu cei mai buni jucători de fotbal ai Naționalei României (1995-2023). Meciul demonstrativ se va juca vineri, 2 iunie, pe Cluj Arena, în ce-a de-a doua zi a Sports Festival 2023 - cel mai mare festival dedicat sportului din România. Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, marii fotbaliști care au scris istorie pentru ambele echipe, se numără printre vedetele acestui meci.

 

Pentru că Sports Festival este un eveniment dedicat întregii familii care anul acesta se desfășoară chiar în preajma Zilei Copilului, am pregătit și un Family zone la tribuna 2 din Cluj Arena. Aici, se pot achiziționa între 2 și 5 bilete la cel mai bun preț cu condiția ca, în grup, să fie minim un copil (sub 18 ani).

Ca acces general, copiii sub 7 ani pot intra la meci fără bilet, cu condiția să fie însoțiți de un adult și, în acest caz, nu vor avea loc dedicat.

Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles